Ce s-a găsit în mașina șoferului care a murit în accidentul din Buzău și a provocat moartea unui copil

Ultima actualizare: 13-06-2022 09:16

Tragedie pe drumul european 85. Un copil de nici doi ani și un șofer și-au găsit sfârșitul în urmă unui accident petrecut duminică seară.

Bărbatul a intrat în plin în mașina în care se afla cel mic împreună cu familia, părinții și bunica. Aceștia din urmă se află în stare gravă la spital.

Tragedia s-a petrecut la limita judeţelor Buzău și Ialomiţa. Șoferul de 54 de ani era singur în mașină și se îndrepta spre capitală. Pe o porţiune de drum drept el a intrat pe contrasens unde a acroșat un microbuz, apoi a izbit frontal autoturismul în care se afla o familie: tatăl, mama, bunica și copilașul de aproape 2 ani.

În zonă au ajuns mai multe echipaje de salvare, dar și un elicopter SMURD.

Din păcate pentru cel mic nu s-a mai putut face nimic. Bunica, aflată în stare foarte gravă. a fost preluată de elicopter și transportată la un spital din Capitală.

Tot la o unitate medicală din București a ajuns și tatăl copilului, după ce a fost evaluat la Urziceni. Mama a fost dusă la Spitalul judeţean Buzău.

Pentru că în mașina conducătorului auto vinovat de tragedie au fost găsite medicamente, se bănuiește că acestuia i s-a făcut rău la volan și nu a mai putut controla mașina. Necropsia va stabili dacă bărbatul a murit din cauza leziunilor sau din cauza vreunei boli.

Traficul pe drumul european 85 a fost restricţionat timp de aproape 3 ore.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO