Ce a făcut un bărbat din Craiova după ce a găsit într-o parcare un portofel plin cu bani

Dată publicare: 21-12-2018 15:40
Dată actualizare: 21-12-2018 15:45


portofel, portofel gasit pe strada

Un bărbat de 35 de ani din comuna Cruşeţ, judeţul Gorj, a predat poliţiei un portofel cu 835 de euro, mai multe carduri bancare şi documente personale, pe care l-a găsit pe o stradă din Craiova.

Este cel de-al doilea caz de acest fel din ultimele zile înregistrat în Craiova.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul din Cruşeţ s-a prezentat, vineri, la sediul Secţiei 5 Poliţie Craiova, care a predat organelor de poliţie un portofel, în care se afla suma de 835 euro, carduri bancare şi documente personale. Acesta a declarat că a găsit portofelul în parcarea unui magazin, de pe strada Calea Severinului din Craiova.

Poliţiştii au identificat proprietarul portofelul - un bărbat din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, care s-a prezentat la sediul secţiei unde i-au fost restituite bunurile.

În urmă cu cinci zile, la sediul Secţiei 2 Poliţie Craiova s-a prezentat o femeie de 63 de ani, din localitate, care a predat oamenilor legii un portofel, în care se aflau documente, 630 de euro şi 1.000 de lei. Femeia a povestit că a găsit portofelul la intersecţia străzilor Calea Unirii cu Bulevardul 1 Mai.

La scurt timp păgubitul - un bărbat de ani 30 de ani, din satul Ocolna, judeţul Dolj, a anunţat la poliţie pierderea bunurilor, care i-au fost predate de oamenii legii. Femeia a fost felicitată de conducerea IPJ Dolj pentru spiritul civic de care a dat dovadă. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO