Cazul cântărețului mort într-o cursă cu ATV-ul. Ce ar fi pățit proprietarii terenului după accident


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 26 Octombrie 2018 18:51
Categorie: Stiri actuale

Final pe cât de violent, pe atât de înfiorător pentru un cântăreţ din Iaşi căruia pasiunea pentru plimbările cu ATV-ul, pe teren accidentat, i-a fost fatală.

Solistul a intrat pe o proprietate privată, dar nu a văzut un lanţ, care îi bloca accesul pe un drum, aşa că s-a înfipt cu viteză în el. Doctorii l-au găsit aproape decapitat. În mod straniu, după accident, proprietarii locului au fost agresaţi de 3 indivizi care ar fi avut fețele acoperite.

Pasionat de off-road, cântăreţul Bogdan Chiroșcă a mers joi seară pe un deal, aflat la doi kilometri de Iaşi, ca să se plimbe cu ATV-ul. În împrejurări încă neclare - bărbatul a ajuns pe o proprietate privată şi nu este exclus să se fi rătăcit.

Pentru că l-a prins noaptea, nu a observat indicatorul pe care scria că accesul este interzis şi nici lanţul - legat între doi stâlpi - ca să blocheze drumul. Artistul ar fi pătruns cu ATV-ul în viteză în zona respectivă şi - la ceva vreme - propritarul terenul l-a găsit cu leziuni severe în zona gâtului.

Accidentul a avut loc pe o proprietate privată. Lanţul era legat de un stâlp de electricitate şi de încă unul mai mic din beton, de-a latul drumului, la înălţime de aproximativ 1m 20. Bărbatul a trecut cu ATV-ul şi a fost ucis pe loc.

Un echipaj de la Ambulanţă care a fost trimis în zona a încercat să îl resusciteze pe cântăreţ, dar pentru că acesta pierduse mult sânge doctorii i-au declarat decesul.

Soţia proprietarului terenului: "Avea viteză foarte mare şi a intrat în plin în lanţ. S-a oprit câţiva metri mai în faţă."

Proprietarul terenului: ”Probabil, dacă îl vedea se oprea. Drumul era semnalizat era pus acolo în vârful spalierului şi panoul ăla cu drum privat, acces interzis."

Poliţiştii au ridicat mai multe probe şi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

După ce ancheta la locul accidentului s-a încheiat iar proprietarul terenului a dat declaraţii - bărbatul a plecat spre casă cu soţia.

Oamenii susţin însă ca pe drum, în timp ce se aflau în maşină - indivizi cu fețele acoperite cu cagule s-au năpustit asupra lor şi i-au lovit iar - când au ajuns în locuinţe - şi-au găsit lucrurile răvăşite.

Deocamdată nu se ştie dacă atacul are vreo legătură cu accidentul în care a murit Bogdan Chiroșcă.

Diana Cimpoieșu, purtător de cuvânt Spitalul Sfântul Spiridon Iaşi: "A venit apelul pentru 112 pentru un accident rutier. Ulterior au mai solicitat asistență medicală doi pacienţi. Un bărbat de 65 de ani şi o femeie de 56 de ani. În contextul acestui accident au suferit o agresiune fizică, aşa cum au declarat. Aveau traumatism cranio-cerebral şi cranio-facial."

Ioana Buștiuc, purtător de cuvânt IPJ Iaşi: "Pe un drum privat din municipiul Iaşi a fost găsit un bărbat decedat. S-a deschis dosar pentru ucidere din culpă. S-a întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violențe.”

În timp ce poliţiştii încercă să dea de urma suspecţilor, în Iaşi vestea morţii cântăreţului i-a îndurerat pe mulţi.

Bogdan Chiroșcă era solistul formaţiei Concert Band - apreciată la evenimentele private din Iași. Bogdan Chiroșcă avea 40 de ani. Solistul a studiat chitara şi pianul, dar a făcut şi canto clasic.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Filmul morții solistului din Iași. A intrat cu ATV-ul într-un lanț care l-a izbit în gât
Un cântăreț din România a murit în timp ce mergea cu ATV-ul pe un drum privat
VIDEO PROTVPLUS.RO