Ea este profesoara care isi trimitea propriile eleve unor retele de proxenetism. VIDEO

Ultima actualizare: 05-11-2012 11:35
Ea este profesoara care isi trimitea propriile ele...
Ea este profesoara care isi trimitea propriile ele...

La 13 ani, o fetita s-a trezit fara voia ei in lumea intunecata a prostitutiei. O invatatoare in care fata a avut incredere, pentru ca era "doamna de la scoala", a plasat-o unei retele de proxeneti.

 

Copila a fost violata si sechestrata intr-un apartament, unde ii erau adusi clienti. Gruparea, din care facea parte si invatatoarea care a pacalit-o pe fata, actiona in Constanta. Iar dascalul despre care vorbim a mers chiar la parintii fetei acasa si le-a spus ca o duce sa lucreze ca bona la o familie cu doi copii.

Procurorii DIICOT au facut mai multe retineri in acest caz.

Acesti indivizi au sechestrat intr-un apartament, timp de cateva luni, patru fete. Printre ele si copila de 13 ani care imediat ce a scapat de calvar si-a facut curaj sa le povesteasca parintilor cum a fost obligata sa se prostitueze. Asa au intrat politistii pe fir.

Cea care a dat-o pe mana proxenetilor a fost o invatatoare de la scoala ei. Cand a inceput vacanta de vara, femeia a mers acasa la parintii ei si le-a cerut voie sa o lase pe fata sa lucreze ca bona, la o familie din Constanta.

Parintii fetei au avut incredere in invatatoare, o tanara respectata in localitate si a carui mama lucra la primarie. Asa ca si-au lasat copilul sa plece la Constanta.

Copila de 13 ani a ajuns la Constanta, unde a fost violata de unul dintre proxeneti, apoi obligata sa se prostitueze, alaturi de alte trei fete.

Doi indivizi le pazeau tot timpul iar in timpul zilei mai veneau doua tinere care preluau apelurile domnilor interesati si faceau programari.

Cand vara s-a terminat, copila a fost lasata sa plece acasa. Indivizii i-au dat si 1700 de lei. Poze cu tinerele au ajuns si pe site-urile pentru adulti.

Anchetatorii au facut mai multe descinderi in apartamentele detinute de proxeneti unde au dat peste tinere care se prostituau. Invatatoarea si alti trei indivizi sunt cercetati in stare de libertate.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO