Catalin Chelu a fost inmormantat pe piesa "I did it my way", a lui Frank Sinatra. Ultima dorinta a omului de afaceri

Ultima actualizare: 16-12-2014 00:09

Controversatul om de afaceri Catalin Chelu a fost inmormantat sambata, la Craiova, iar la ceremonie au venit peste o suta de rude si prieteni.

Una dintre ultimele dorinte ale milionarului a fost sa fie inmormantat acasa, langa tatal sau, pe melodia lui Frank Sinatra "I did it my way" - iar familia a tocmit pentru asta o fanfara funerara. Catalin Chelu a murit intr-un spital din Iordania, rapus de o boala de inima. Era cautat in toata lumea, dupa ce instanta l-a condamnat, in lipsa, la 6 ani de inchisoare pentru dare de mita.

Cortegiul funerar, format din masini de lux, incarcate de coroane de flori albe, a urmat sicriul lui Catalin Chelu pana la cimitirul din Craiova. Omul de afaceri a fost inmormantat intr-un sicriu impunator din mahon si peste o suta de apropiati si cunoscuti au tinut sa vina la ceremonie.

Milionarul si-a dorit pe patul de moarte sa fie adus acasa, la Craiova, langa tatal sau. Fanfara a cantat melodia "I did it my way" a lui Frank Sinatra in momentul in care cosciugul a fost coborat in groapa.

"A fost dorinta lui sa vina la Craiova, langa tatal lui, asta e, Dumnezeu sa-l odihneasca!", a spus un barbat.

Omul de afaceri Catalin Chelu avea 47 de ani si 10 copii din 3 casnicii. Milionarul a murit rapus de o boala de inima, iar apropiatii spun ca se afla pe o lista de transplant in Romania. Cu o avere estimata, la un moment dat, la aproape doua sute de milioane de euro, Catalin Chelu, fost presedinte al SIF Moldova, a figurat ani de zile in top 300 al celor mai bogati romani.

Era cautat in toata lumea, dupa ce in septembrie Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, in lipsa, la 6 ani de inchisoare. El a incercat sa ii ofere mita in valoare totala de un milion de euro fostului secretar de stat in Ministerul de Interne Dan Fatuloiu, ca sa-l scape de dosarele penale pe care Chelu le avea in lucru la Politia Economica. Inainte sa isi afle sentinta, milionarul a parasit tara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO