Cântăreţ de muzică populară, mort într-un accident rutier pe o şosea din Arad

Ultima actualizare: 17-08-2017 15:18
Lucian Drăgan şi Cristian Drăgan
Facebook.com

Artistul arădean Cristian Drăgan, fratele cunoscutului interpret de muzică populară Lucian Drăgan, a murit, luni dimineaţă, într-un accident provocat de un poliţist.

Accidentul a avut loc pe DN 79 Oradea - Arad, în zona oraşului arădean Chişineu-Criş, unde autoturismul condus de un poliţist de 39 de ani din Arad a ieşit de pe drum şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea şoselei.

În autoturism se afla, pe scaunul din dreapta şoferului, muzicianul Cristian Drăgan (47 de ani), fratele cunoscutului interpret de muzică populară Lucian Drăgan.

În urma impactului, corpurile celor doi au fost proiectate în afara maşinii, pe câmp, iar artistul a murit pe loc, în timp ce poliţistul a fost rănit grav şi este în spital.

”Cu durere în suflet, azi fratele meu Cristian Drăgan ne-a părăsit pentru totdeauna într-un tragic accident de circulaţie. Dumnezeu să-l odihnescă în pace!”, a scris Lucian Drăgan pe Facebook, luni dimineaţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, şoferul a condus cu viteză excesivă.

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 79, dinspre Oradea spre Arad, în afara localităţii Chişineu-Criş, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ieşind în afara părţii carosabile şi intrând într-un copac. În urma evenimentului rutier, pasagerul a decedat, iar conducătorul auto a fost rănit grav”, a declarat Lorena Radu.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş au anunţat că fac cercetări pentru ucidere din culpă.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO