Șofer de BMW la 20 de ani, pasionat de LIVE-uri pe Facebook, implicat într-un accident în Iași

Dată publicare: 01-11-2017 10:44
Dată actualizare: 06-11-2017 12:54


madalin iulian

Poliţiştii au analizat filmările preluate de pe camerele de supraveghere pentru a stabili viteza cu care circula şoferul BMW-ului implicat în accidentul de la Moara de Foc, din Iași.

Se pare că acesta ar fi intrat în intersecţie cu o viteză de 120 km/h și s-a izbit puternic de autoturismul Mercedes. Recent, Mădălin a scris pe Facebook faptul că înainte de impact nu avea mai mult de 90 km/h în bord. Noile date arată că șoferul gonea prin oraş cu o viteză cu mult peste limita legală, informează Bună Ziua Iași.

Iubita lui, care se afla pe scaunul din dreapta, nu purta centură de siguranță, iar acum se află în comă la spital. Medicii sunt extrem de rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire ale tinerei.

Tânărul de 20 de ani obişnuia să transmită live, prin intermediul Facebook, atunci când conducea. Proprietar al unui autoturism BMW seria 3, la mâna a doua, ieşeanul se mândrea cu vehiculul său pe reţeaua socială, despre care spunea că „prinde” viteze mari. Pe 5 septembrie, de exemplu, ieşeanul a fost atenţionat să conducă cu grijă: „ai grijă cum o conduci, e foarte puternică”. Mădălin Iulian a răspuns că ştie: „Hihii ştiu că se duce drăcia nu glumă”.

Marți, părinţii, rudele şi prietenii Anei s-au adunat la Parohia Horpaz, acolo unde s-a ţinut o slujbă pentru sănătatea ei. Apropiaţii tinerei s-au rugat la Dumnezeu cu speranţa că aceasta se va trezi cât mai curând din comă.

Sâmbătă seara, la data de 28 octombrie, cinci persoane au fost rănite în urma unei coliziuni între un BMW şi un Mercedes (DETALII AICI).

Pe scaunul din dreapta-fata a BMW-ului se afla Ana, o tânără de 17 ani, care nu purta centura de siguranţă. În urma impactului violent aceasta a fost suferit răni grave şi a intrat în comă. Alte două victime, una din BMW şi cealaltă din Mercedes, au fost internate la spital.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO