Bucate alese pentru un Revelion de neuitat. Cum se rasfata romanii in noaptea dintre ani
De piatra sa fii si nu ai cum sa ignori mirosul de paine rumena, de cozonac care s-au umflat ca un gansac dupa cat a fost framantat, ori de sarmale aburinde.
Toate acestea au fost gatite de romanii care tin la bucataria traditionala.
Cei care vor sa experimenteze lucruri noi vor petrece in restaurantele hotelurilor cu staif, unde bucatarii au dat deja proba rafinamentului.
Cine va castiga pana la urma infruntarea culinara decideti dumneavoastra.
La o pensiune din Voronet, vanatul va trona pe mesele turistilor.
Dupa miezul noptii, festinul va fi completat de specialitatea bucatarului: cotlet domnesc de cerb pe pat de dovleac dulce.
Inghitim in sec si aruncam o privire in bucatariile in care s-au preparat gustari sofisticate pentru domnii din lumea buna.
Aici nu o sa vedeti nici carnati nici caltabos, iar de sarmane nici nu poate fi vorba.
La final, musafirii se vor indulci cu un tort romanesc de ciocolata.
Invitatii localurilor de cinci stele s-au lasat pe mana unor maestri straini, care au pregatit carpaccio de morun afumat, tartar de vita si rulouri din carne de iepure.