Bilet plin de amenințări, primit de o pedagogă din Huși. Descoperirile polițiștilor

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
politisti
Pro TV

Intervenție de urgență la un liceu din Huși, după ce o angajată a instituției de învățământ a primit un bilet plin de amenințări. 

Un bilețel cu un mesaj amenințător, strecurat în ușa unei angajate a Liceului “Sfânta Ecaterina” din Huși, a stârnit vâlvă în instituție. A fost nevoie de o anchetă internă, dar și de interventia Poliției.

Verificările au scos la iveală faptul că o elevă a fost cea care a pus acolo biletul, însă ea a recunoscut că gestul l-a fãcut la îndemnul fostului soț al angajatei, un individ cu care femeia are un proces penal pe rol, pentru violență în familie, amenințare si lipsire de libertate.

Bărbatul, care are interdicție de a lua legătura sub orice formă cu pedagoga, a încercat astfel intimidarea femeii cu care avea termen la Judecătoria Huși, chiar a doua zi. Pentru fapta sa își riscă libertatea, deoarece instanța de la Huși a dispus arestarea lui preventivă. Bărbatul a contestat însă hotărârea, scrie vremeanoua.ro.

Individul a refuzat să respecte interdicțiile impuse de instanță în conflictul avut cu fosta soție și a recurs la o metodă și mai periculoasă: s-a folosit de elevii din școală pentru a transmite mesaje de amenințare fostei soții. Astfel, chiar de 8 martie, pedagoga a găsit în ușa cabinetului pe care îl foloseste un bilet, în care i se spunea, printre altele, că “e ultima ei șansă”.

Speriată de situație, femeia a anunțat conducerea școlii, care, prin intermediul camerelor de supraveghere, a identificat cine a plasat biletețul. O elevă care a recunoscut în fața anchetatorilor că a fost pusă de fostul partener al femeii să facă acest lucru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO