Batrana din Satu Mare, batuta si violata de un tanar, care a si jefuit-o. Decizia luata de femeie dupa atac

Dată publicare: 02-03-2016 17:10
Dată actualizare: 05-03-2016 07:01


Prin chinuri groaznice a trecut o batrana de 76 ani din Satu Mare. Femeia a fost batuta cu bestialitate si violata de un tanar din acelasi sat, pentru o bruma de bani.

Femeia de 76 de ani este acum internata la Spitalul din Baia Mare, in stare stabila. A fost desfigurata in bataie si medicii spun ca a ajuns in grija lor in stare de soc, traumatizata de experienta prin care a trecut. Dupa externare, nu va mai avea curaj sa stea singura, asa ca se va muta la fiica ei. La randul lor, femeile din sat sunt inspaimantate de acest atac extrem de violent. Politistii l-au prins pe suspect si, pe baza probelor- il acuza de talharie si viol.

Batrana locuieste singura de multi ani, iar cel care a atacat-o tocmai ii vanduse niste lemne de foc. A bagat de seama ca femeia are ceva bani pusi deoparte, iar la caderea serii a intrat peste ea in casa, a batut-o si a violat-o. Nimeni nu i-a auzit strigatele disperate. Abia a doua zi, ea a reusit sa se tarasca pana la o vecina si sa ceara ajutor.

Vecin: "La 76 ani sa o violeze un tanar de 34 ani. Dupa bani expres pentru ei. A lovit-o cu pumnii si picioarele. Si vecina de aici vaduva, toate vaduve si se tem pentru siguranta lor."

Batrana a fost dusa la spitalul de urgenta din Baia Mare. Acum starea ei este buna, insa va mai ramane internata cateva zile, spun medicii. Intre timp suspectul a fost incatusat de politisti. Acum este arestat preventiv si risca inchisoarea pentru talharie si viol.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO