Bătrân infectat cu Covid-19, internat cu ajutorul poliției după ce a fugit din spitalul din Botoșani

Ultima actualizare: 06-06-2020 09:43
Coronavirus
Pro TV

Un bătrân în vârstă de 70 de ani din Botoșani infectat cu Covid-19 a fost luat de poliție și internat cu forța, după ce a fugit din spital.

În urmă cu câteva zile, soția bărbatului a fost internată în spital, după ce s-a descoperit infectarea cu coronavirus, conform Monitorului de Botoșani.

Ulterior, bărbatul a ajuns și el la urgențe, fiind suspect de Covid-19 după ce a manifestat simptome. Deși suferă, printre altele, și de diabet, bătrânul a decis să plece din spital în aceeași seară în care a fost internat.

Bătrânul s-ar fi speriat de faptul că era ținut singur într-un container amplasat în curtea spitalului și de faptul că urma să fie internat, așa că a plecat acasă fără a informa medicii.

Poliția a încercat a doua zi să meargă acasă la bărbat, dar acesta nu a deschis ușa. Un nepot al acestuia a venit la fața locului, dar nu a reușit să îl convingă pe bunicul său să iasă.

Astfel, polițiștii au chemat în sprijin un echipaj de descarcerare al ISU Botoșani pentru a sparge ușa casei bătrânului.

Bărbatul a fost găsit dormind și a fost preluat de un echipaj de medici, care l-au dus înapoi la spital unde va rămâne internat alături de soția sa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO