Bărbatul din Dolj în casa căruia s-au găsit o femeie de 83 de ani carbonizată a explicat de ce i-a dat foc.

Potrivit Mediafax, după ce a fost reținut de polițiști, bărbatul a recunoscut că a omorât-o pe femeie, pentru că „era vrăjitoare”.

„Asta bătrână știi că-i vrăjitoare? Și sunt mai multe. Vrăjitoarele astea ne-au făcut numai rău nouă. La viitorul nostru, mă crezi? Așa trebuia. Așa trebuie la vrăjitoare”, ar fi declarat bărbatul.

O femeie de 83 de ani din comuna Pleniţa a fost găsită, sâmbătă, decedată, parţial carbonizată, în curtea unui bărbat de 43 de ani din localitate, în casa căruia oamenii legii au găsit-o moartă şi pe mama acestuia, de 65 de ani.

Potrivit IPJ Dolj, sâmbătă, în jurul orei 11,30, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că vecina sa a fost găsită parţial carbonizată în curtea unui bărbat din Pleniţa, transmite Agerpres.

„Echipa operativă din cadrul secţiei care s-a deplasat la faţa locului a constatat că o femeie de 83 de ani, din localitate, a fost găsită decedată, parţial carbonizată, în curtea unui bărbat de 43 de ani, din Pleniţa, care se află în acest moment în custodia poliţiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că în locuinţa bărbatului a fost găsită decedată mama acestuia, de 65 de ani, urmând ca în urma efectuării necropsiei să fie stabilită cauza decesului”, a precizat IPJ.

Cercetările au fost preluate o echipă complexă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!