Bărbat spulberat de mașină, după ce a fost aruncat din căruță de un alt autoturism

Ultima actualizare: 01-02-2020 08:51

Accident mortal în județul Alba. Un bărbat a murit și altul este grav rănit, după ce căruță în care se aflau a fost spulberată de o mașină.

Impactul a fost atât de puternic încât calul a murit pe loc, iar cei doi bărbați au fost aruncați din atelajul care s-a făcut bucăți.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Accidentul s-a petrecut vineri seară în localitatea Cistei, din județul Alba. Cei doi bărbați în vârstă de 37 de ani circulau cu căruța nesemnalizată pe un drum național.

Constantin Cânta, medic: „La locul accidentului am găsit două victime: una în stop cardio-respirator, s-au început manevrele de resuscitare, iar a doua victimă a fost transportată la UPU Alba fiind o victimă cu politraumatism.”

În tragicul incident au fost implicate două mașini care circulau în aceeași direcție de mers cu atelajul. Prima a lovit căruța în plin și s-a oprit pe marginea drumului, iar cea de-a doua a acroșat-o pe una dintre victime.

Comisar Marcel David, Poliția Alba: „Conducătorul autoturismului a intrat în coliziune cu o căruță în care se aflau două persoane. În urma impactului persoanele au fost proiectate din atelaj, iar una dintre ele a fost acroșată de alt autoturism. Din primele cercetări a rezultat că niciunul dintre ocupanți nu era echipat corespunzător cu elemente refectorizante."

Șoferii implicați în accident, unul de 24 de ani, iar altul de 46, au fost testați și nu consumaseră băuturi alcoolice. Traficul în zonă a fost blocat zeci de minute, polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO