Ce s-ar fi întâmplat de fapt în cazul poliţistului acuzat de comportament obscen la mall. "I-au smuls hainele"

17-02-2020 15:10


cabină de probă

Reprezentanții Sindicatului Europol au prezentat o poziție oficială după ce un polițist a fost acuzat că se masturba într-o cabină de probă dintr-un mall din Cluj-Napoca.

UPDATE - Polițistul nu ar fi fost prins de agenții de pază masturbându-se

Conform unui comunicat al Sindicatului Europol, polițistul se afla în cabina de probă pentru a proba niște haine. La un moment dat, doi agenți de pază au venit și i-au spus să iasă afară din magazin. 

„El a fost surprins de gestul agentului și i-a spus ca a probat niște haine și că tocmai ce se pregătea să iasă din cabină, îmbrăcat fiind. Agentul de securitate i-a smuls hainele din mână și i-a cerut să iasă din magazin”, se menționează în comunicat.

Polițistul a încercat să afle motivul pentru care a fost scos din cabină, moment în care au venit alți doi agenți de pază care „au încercat să-l imobilizeze și să-l lovească”.

Ajunși la secția de poliție, agenții de pază au spus că nu l-au prins pe bărbat masturbându-se în cabina de probă.

„Agenții de poliție au cerut lămuriri suplimentare agenților de pază, care au confirmat că nu l-au văzut pe colegul nostru în niciun fel de ipostază care să trezească suspiciuni, el fiind îmbrăcat”, conform comunicatului.

De asemnea, agenții de pază ar fi fost sesizați de două adolescente de 15-16 ani, care au dispărut apoi din magazin.

Știrea inițială

Mai multe persoane au sesizat un agent de pază al unui centru comercial, despre faptul că un bărbat care se afla într-o cabină de probă se masturba, scrie stiridecluj.ro.

"În data 12.02.2020 ora 16:00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către dispecerul de pază a complexului Iulius Mall, despre faptul că în jurul orei 16:00 a fost depistată o persoană de sex masculin, care practica "onanismul" într-o cabină de probă, din incinta complexului Iulius Mall din mun. Cluj-Napoca. Urmare a legitimării persoanei în cauză , acesta și-a declinat calitatea de "polițist", avand gradul de subcomisar de politie, în cadrul "SCCO Satu Mare".

La data de 12 februarie a.c., am fost sesizati cu privire la faptul că un bărbat, care se afla intr-un magazin dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca, ar fi avut un comportament indecent în cabina de probă. Acesta ar fi fost observat de către persoane care se aflau în zonă și care au anunțat agentul de securitate al magazinului. Acesta din urmă a intrat în cabină și nu ar fi observat ceva în neregulă, însa a alertat organele de politie pentru investigații și stabilirea veridicității celor sesizate.

O patrulă din cadrul Sectiei 3 Politie a mers la fața locului, l-a preluat pe bărbat și au întocmit un proces-verbal cu aspectele sesizate. Documentul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj pentru continuarea verificărilor, întrucat bărbatul are calitatea de polițist", se arată în comunicatul transmis de autorități.

Individul reclamat este polițist la Satu Mare, iar o anchetă a fost deschisă și preluată de Parchet.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: stiridecluj.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO