Apelul MAI pe Facebook după accidentul din Ungaria: ”STOP! E prea mult”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

După accidentul grav din Ungaria, în care nouă români și-au pierdut viața, din câte se pare, din cauza unui șofer care făcea LIVE pe Facebook în timp ce conducea, Ministerul Afacerilor Interne a făcut un apel pe aceeași rețea socială.

În mesajul postat pe Facebook, îi înseamnă pe toți participanții la trafic - șoferi sau pasageri - să ia atitudine în cazul în care observă vreun șofer iresponsabil, care își folosește mobilul în timp ce conduce. "Sunaţi la 112!" - este îndemnul MAI.

”O șosea din Ungaria… un șofer în live pe facebook… 9 persoane decedate… mai mulți copii orfani!

STOP! E prea mult… de mult este prea mult!

Dragi prieteni, dacă vă aflați într-un mijloc de transport în comun și vedeți că șoferul folosește telefonul mobil, nefiind atent la drum și punându-vă în pericol viața, luați atitudine! Și dacă nu înțelege, sunați la 112… până la urmă este vorba de viața dumneavoastră!

Pentru voi cei care conduceți mijloace de transport în comun (autocare, microbuze, taxiuri etc), înțelegeți că aveți în responsabilitate și viața noastră… dacă la a voastră nu țineți!

Și nu uitați: nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi!

ÎNȚELEGEȚI ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA!” - este mesajul integral de pe pagina de Facebook a MAI.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO