Anunţul oficial al Spitalului Elias privind starea lui Mario Iorgulescu după accident

13-09-2019 11:37


Reprezentanţii Spitalului Elias au transmis vineri la prânz un comunicat despre starea fiului preşedintelui LPF, grav rănit în accidentul de la sfârşitul săptămânii trecute.

 

Sâmbătă noaptea, mașina condusă de Mario Iorgulescu a lovit o altă mașină. Șoferul, un tânăr de 24 de ani, tatăl a doi copii, a murit pe loc, iar fiul şefului LPF a ajuns la spital în stare gravă. Deși au deschis deja un dosar de cercetare penală, anchetatorii îl vor pune sub acuzare pe Mario Iorgulescu pentru ucidere din culpă abia după ce îl vor audia.

Reprezentanţii spitalului unde este internat au transmis vineri un comunicat privind starea sa. 

 

Comunicatul de presă al Spitalului Elias


Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem urmatoarele precizări:


1. Contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie;


2. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare;


3. Anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă;


4. Ca urmare a celor de mai sus, se impune continuarea tratamentului în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece se menține posibilitatea unei evoluții nefavorabile.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO