Bancile nu vor fi deschise luni si marti in toata tara. Programul mijloacelor de transport in comun

Dată publicare: 30-12-2011 21:56
Dată actualizare: 14-10-2012 18:55


Din fericire, platile cu carduri si retragerile de numerar nu sunt oprite.

Mai mult, biletele de tren achitate cu cardul se vor ieftini cu 5 la suta din prima ora a lui 2012.

Romanii nu vor putea sa intre in nici o banca pana miercuri, 4 ianuarie, deoarece BNR a declarat ziua de 3 ianuarie- zi nebancara.

Si asta pentru ca bancile trebuie sa treaca in 2012 la Standardele Internationale de Raportare Financiara, asa ca angajatii lor vor lucra la modificarea si testarea sistemelor.

Pentru cei care vor sa plece la drum, CFR-ul ofera incepand cu 1 ianuarie o reducere 5% cu o conditie: sa cumpere biletele on-line, de pe site-ul CFR Calatori si sa le plateasca doar cu cardul. Oferta poate fi cumulata cu altele, de exemplu reducerea de 10% la cumpararea de bilete dus-intors. Tichetele nici macar nu trebuie sa fie tiparite. E de ajuns daca titularul isi noteaza seria biletului si are la el cartea de identitate.

Dar pana atunci mai este Revelionul, iar bucurestenii care nu vor sa petreaca intr-un singur loc, nu trebuie sa renunte la sampanie, pentru ca vor putea folosi intreaga noapte mijloacele de transport in comun.

Toate liniile de metrou vor functiona, iar trenurile vor pleca din statii la 20 de minute distanta.

Transportul de suprafata va fi asigurat in primul rand de cele 23 de linii de autobuze de noapte, care vor circula la intervale de o jumatate de ora pana la 1 dimineata si dupa ora 5, si la intervale de o ora intre 1 si 5. In plus, tramvaiele 1 si 41 vor fi toata noaptea pe traseu.

 

Tags: sarbatori,


VIDEO PROTVPLUS.RO