Anna Ursu, adolescenta care a murit electrocutata pe un tren, a fost condusa pe ultimul drum


Ultimul update: Duminica 17 Mai 2015 07:03
Data publicarii: Joi 14 Mai 2015 12:37
Categorie: Stiri actuale
Anna Ursu

Anna Ursu, adolescenta de 18 ani din Republica Moldova, care a murit electrocutata la Iasi, in timp ce-si facea un selfie pe un tren de marfa, a fost inmormantata miercuri, scrie protv.md.

Tanara a fost condusa pe ultimul drum de familie si prieteni, carora inca nu le vine sa creada ca fata care avea tot viitorul in fata si visa sa devina psiholog a pierit intr-un mod atat de tragic.

“Astazi a fost o zi grea pentru satul nostru.. Am petrecut pe ultimul drum copil cu chip de inger, este foarte trist ceea ce s-a intimplat…Ai plecat Anisoara si ai lasat in urma ta mii de lacrimi si dureri mamei tale, celor apropiatii si prietenilor…”, a scris una dintre prietenele Annei care a pus si o poza cu mormantul acoperit de flori si coroane.

Trupul neinsufletit al adolescentei a ajuns acasa marti. Mama Anei, care o crestea singura, va fi ajutata de colegii de scoala ai fetei, care vor trimite bani in Republica Moldova.

Vineri, Anna si o colega s-au aventurat pe un vagon CFR pentru a-si face cateva fotografii. S-a format insa un arc electric de 27 de mii de volti, iar fetele s-au electrocutat. Un barbat care a facut armata la pompieri si era in zona le-a sarit in ajutor.

Barbatul a povestit mai apoi ca Anna isi facea griji sa nu o amendeze politia pentru ca s-a urcat pe tren, il intreba daca i-a mai ramas par si daca nu cumva va muri. Dupa 30 de ore in spital, fata a pierdut lupta cu viata. Starea ei era foarte grava, adolescenta avand arsuri pe trei sferturi din suprafata corpului.

Victoria, colega de 17 ani a Anei, a fost si ea electrocutata si este internata la Spitalul de Copii Sfanta Maria, in stare buna. A avut noroc sa sufere doar arsuri superficiale.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO