ANIMATIE GRAFICA. Greseala unui sofer care a dus la un accident cu trei morti si doi raniti, in Bihor

Ultima actualizare: 19-03-2014 06:51

Au fost scene cumplite duminica dimineata, pe o sosea din judetul Bihor. Trei oameni au murit si alti doi sunt grav raniti din cauza inconstientei unui tanar de 28 de ani, care s-a urcat la volan desi nu avea carnet.

A intrat intr-o depasire riscanta si cand si-a dat seama ca nu va reusi sa faca manevra, a incercat sa intre la loc, pe banda lui. Insa a acrosat masina din fata. Ambele vehicule s-au rostogolit pe sosea, iar unul dintre ele s-a izbit de stalpul de beton al unei case. Masina tanarului care a provocat nenorocirea a lovit un copac si a luat foc.

Scenele teribile s-au produs dimineata, la ora 4:00, in localitatea Valea Mare de Cris, pe DN1, intre Oradea si Cluj. Tanarul fara permis a incercat sa depaseasca o masina din fata sa. Chiar atunci venea regulamentar, din fata, un alt autoturism, pe contrasens, iar tanarul s-a speriat si a incercat sa reintre din nou pe banda. Manevra nu i-a reusit, iar masina lui a lovit puternic atat vehiculul din fata sa, cat si pe cel ce venea din directie opusa.

In urma impactului, autoturismul condus de tanarul de 28 de ani s-a rostogolit si a iesit de pe sosea. S-a lovit de un copac de pe marginea drumului, apoi a luat foc. Soferul a murit pe loc, iar prietenul sau, aflat pe scaunul din dreapta, a ajuns in stare grava la spital.

"S-au accidentat doua masini frontal, destul de grav. Au venit multe ambulante, pompieri, SMURD. Una dintre masini a luat foc, au si murit oameni", spune un martor.

In cealalta masina, pe care soferul imprudent a incercat sa o depaseasca, se aflau trei persoane. Doua dintre ele, una de 24 de ani, cealalta de 27, au murit la scurt timp dupa accident. Soferul de 52 de ani este in stare critica, la spital. Masina lor a iesit si ea de pe sosea si s-a lovit de un stalp de beton, din gardul unei case. Proprietara gospodariei spune ca a auzit un zgomot puternic, apoi tipete ingrozitoare.

Teodora Ular, martor accident: "Am auzit o bubuitura foarte mare. Am anuntat pompierii... am vazut o flacara foarte mare, ardea masina in flacari... Oamenii din masina urlau".

Dr. Alin Suciu, medic SMURD Bihor: "La sosirea echipajelor de urgenta au fost gasite 5 victime: una cu manevre de resuscitare in curs si 3 cu leziuni grave".

Cele doua masini sunt distruse in proportie de 90 la suta, iar cea care venea de pe contrasens a fost lovita usor. Din cauza accidentului, traficul in zona a fost oprit aproape doua ore.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 13.00 – 22 Octombrie 2021

44:07
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Trending Review cu Daragiu
De ce și-a schimbat Kanye numele?

19:46
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!