Ancheta redeschisa in cazul celor 4 tineri inecati in Lacul Razim, pentru suspiciunea de crima


Ultimul update: Vineri 05 Octombrie 2012 19:30
Data publicarii: Vineri 24 August 2012 07:32
Categorie: Stiri actuale
Lacul Razim inecati

Dupa mai bine de un an s-au reluat cautarile in cazul celor patru tineri care si-au pierdut viata in Lacul Razim, din Tulcea. Un prieten care ii insotea atunci a fost singurul supravietuitor. Insa familiile celor disparuti il banuiesc de crima.

Iar procurorii au decis acum redeschiderea anchetei.

Dupa atata timp, cauta cu scafandrii profesionisti barca scufundata, in speranta ca vor gasi noi indicii care sa faca lumina in acest caz.

Doi scafandrii au cautat joi barca scufundata acum un an. Este, poate, singura proba care i-ar putea ajuta pe anchetatori.

In mai, anul trecut, patru tineri - doi baieti si doua fete - au disparut in apele lacului Razim. Se intorceau acasa de la Gura Portitei, dar barca lor a fost rasturnata de valuri uriase. Erau insotiti de un prieten, care a reusit sa inoate pana la mal. Ultima data, povestea el atunci, i-a vazut agatati de bucatile de rezervor.

Tanarul a picat intre timp de mai multe ori testul poligraf, iar unele expertize facute in acest caz i-au determinat pe procurori sa deschida ancheta. Familiile victimelor privesc cu suspiciune intreaga poveste.

Scafandrii au oprit cautarile spre seara, dar le vor relua vineri.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO