Ancheta la SRI, dupa acuzele aduse de Udrea. Reactia fostei sefe a PMP: Coldea cere timp, eventual pana ma "rezolva" pe mine

Ultimul update: Miercuri 04 Februarie 2015 06:45
Data publicarii: Duminica 01 Februarie 2015 17:11
Categorie: Actualitate

Presedintele Comisiei de control SRI Georgian Pop a declarat agentiei MEDIAFAX ca audierea conducerii interimare a SRI va fi facuta de catre comisie dupa finalizarea anchetei interne din cadrul Serviciului cu privire la acuzele aduse de Elena Udrea.

Georgian Pop a precizat ca dupa aparitia interviului dat de Elena Udrea a purtat o discutie in calitate de presedinte al Comisiei SRI, in ziua de sambata, cu conducerea interimara a Serviciului vizand analiza situatiei create ca urmare a acuzatiilor pe care Elena Udrea le-a adus directorului interimar al SRI Florian Coldea.

Presedintele Comisiei SRI Georgian Pop a mentionat ca a solicitat in calitate de presedinte al comisiei un punct de vedere oficial al Serviciului fata de aceste acuzatii.

Pop a spus ca, in mod standard ,ori de cate ori in spatiul public apar acuzatii la adresa Serviciului, rolul sa este acela de a verifica acuzatiile din punct de vedere al respectarii legalitatii, in timp ce Serviciul opereaza la randul sau o verificare interna.

Pop a spus ca, in cadrul discutiei cu conducerea interimara a Serviciului desfasurata sambata, a luat act de faptul ca Serviciul a inceput verificarea interna standard cu privire la acuzatiile aduse de Elena Udrea si a mentionat ca acest tip de verificare dureaza de regula cateva zile.

El a aratat ca a stabilit impreuna cu conducerea interimara ca, la audierea care trebuia sa aiba loc in cadrul comisiei si care a fost anuntata anterior, ordinea de zi sa fie suplimentata cu inca un punct ,vizand verificarea interna standard al Serviciului in cazul Udrea.

Georgian Pop a aratat ca trebuie asteptate rezultatele verificarii interne standard, intrucat dor acest rezultat constituie raspunsul institutional si oficial al institutiei si ca, daca ar face aceste audieri acum, comisia nu ar obtine decat raspunsul unui singur om.

Pop a spus ca tine in permanenta legatura cu conducerea interimara a SRI si a precizat ca audierea acesteia de catre comisia parlamentara se va face cu celeritate.

Udrea: Coldea cere timp pentru a-si rezolva problemele, eventual pana ma "rezolva" pe mine

Deputatul Elena Udrea a scris duminica, pe Facebook, ca directorul interimar al SRI, Florian Coldea "cere timp pentru a-si putea rezolva problemele", eventual pana o va "rezolva" si pe ea.

"Coldea cere timp pentru a putea sa-si rezolve problemele interne aparute dupa dezvaluirile pe care le-am facut. Practic, are nevoie de timp pentru a musamaliza lucrurile. Eventual, pana ma "rezolva" pe mine", a scris Udrea.

Elena Udrea, despre reactiile la dezvaluirile sale:
Elena Udrea, despre reactiile la dezvaluirile sale: "Arata teama pe care o genereaza SRI celor cu secrete in dulap"
VIDEO PROTVPLUS.RO
prezervative vama
167.000 de prezervative, într-un container sosit din China. Ce au descoperit polițiștii români
Bărbat filmat târându-se pe trotuar, în faţa spitalului din Călăraşi. Reacţia autorităţilor
A pierdut 10.000 de euro, investiți în culturile de conopidă. Reacția fermierului
Lupta cu efectele vizei de flotant. Părinții care împart mașina pot primi 500 lei lunar
Procurorul care îl cercetează pe Dragnea ar putea fi retras din DNA, după OUG privind legile justiţiei
Cazinoul ar putea fi salvat de la ruină. Ce planuri are primarul Constanței
urs barlad
O adolescentă a fost mușcată de ursul cu care a vrut să-și facă selfie
Polițist de frontieră, găsit mort la birou. Ipoteza şocantă a autorităților
Corina Creţu: Unele neîmpliniri ale statelor UE sunt puse pe seama Bruxelles-ului
Iohannis, la Roma: Am transmis mulțumiri pentru felul în care românii sunt tratați în Italia
Pompierii de-abia au făcut față unui incendiu. Mulți erau la exercițiul de cutremur
Top 5 orașe din Europa în care milenialii și-ar dori să locuiască