Ancheta la SRI, dupa acuzele aduse de Udrea. Reactia fostei sefe a PMP: Coldea cere timp, eventual pana ma "rezolva" pe mine

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 04 Februarie 2015 06:45
Data publicarii: Duminica 01 Februarie 2015 17:11
Categorie: Stiri actuale

Presedintele Comisiei de control SRI Georgian Pop a declarat agentiei MEDIAFAX ca audierea conducerii interimare a SRI va fi facuta de catre comisie dupa finalizarea anchetei interne din cadrul Serviciului cu privire la acuzele aduse de Elena Udrea.

Georgian Pop a precizat ca dupa aparitia interviului dat de Elena Udrea a purtat o discutie in calitate de presedinte al Comisiei SRI, in ziua de sambata, cu conducerea interimara a Serviciului vizand analiza situatiei create ca urmare a acuzatiilor pe care Elena Udrea le-a adus directorului interimar al SRI Florian Coldea.

Presedintele Comisiei SRI Georgian Pop a mentionat ca a solicitat in calitate de presedinte al comisiei un punct de vedere oficial al Serviciului fata de aceste acuzatii.

Pop a spus ca, in mod standard ,ori de cate ori in spatiul public apar acuzatii la adresa Serviciului, rolul sa este acela de a verifica acuzatiile din punct de vedere al respectarii legalitatii, in timp ce Serviciul opereaza la randul sau o verificare interna.

Pop a spus ca, in cadrul discutiei cu conducerea interimara a Serviciului desfasurata sambata, a luat act de faptul ca Serviciul a inceput verificarea interna standard cu privire la acuzatiile aduse de Elena Udrea si a mentionat ca acest tip de verificare dureaza de regula cateva zile.

El a aratat ca a stabilit impreuna cu conducerea interimara ca, la audierea care trebuia sa aiba loc in cadrul comisiei si care a fost anuntata anterior, ordinea de zi sa fie suplimentata cu inca un punct ,vizand verificarea interna standard al Serviciului in cazul Udrea.

Georgian Pop a aratat ca trebuie asteptate rezultatele verificarii interne standard, intrucat dor acest rezultat constituie raspunsul institutional si oficial al institutiei si ca, daca ar face aceste audieri acum, comisia nu ar obtine decat raspunsul unui singur om.

Pop a spus ca tine in permanenta legatura cu conducerea interimara a SRI si a precizat ca audierea acesteia de catre comisia parlamentara se va face cu celeritate.

Udrea: Coldea cere timp pentru a-si rezolva problemele, eventual pana ma "rezolva" pe mine

Deputatul Elena Udrea a scris duminica, pe Facebook, ca directorul interimar al SRI, Florian Coldea "cere timp pentru a-si putea rezolva problemele", eventual pana o va "rezolva" si pe ea.

"Coldea cere timp pentru a putea sa-si rezolve problemele interne aparute dupa dezvaluirile pe care le-am facut. Practic, are nevoie de timp pentru a musamaliza lucrurile. Eventual, pana ma "rezolva" pe mine", a scris Udrea.

Elena Udrea, despre reactiile la dezvaluirile sale:
Elena Udrea, despre reactiile la dezvaluirile sale: "Arata teama pe care o genereaza SRI celor cu secrete in dulap"
VIDEO PROTVPLUS.RO
detinut evadat
Deţinut evadat din Penitenciarului Focşani. Fapta pentru care a fost închis Constantin Ionuţ Răzvan
Judeţul cu 44% dintre copii "dezvoltaţi dizarmonic". Rahitism şi tulburări de vorbire
ALEGE-ȚI VIITORUL! Parlamentul European prezintă videoclip de promovare a participării la vot
SONDAJ. Cum veți vota la referendumul pe Justiție, de pe 26 mai
De câte voturi este nevoie pentru validarea referendumului pe justiţie
Paşte 2019. Programul mijloacelor de transport în comun din Capitală în noaptea de Înviere
incendiu
Incendiu puternic la o fabrică din Comarnic. O bună parte din utilaje s-a făcut scrum
Motivul stupid pentru care a căzut de la etajul 4 al hotelului elevul olimpic din Galaţi
Care vor fi cele două întrebări la referendumul pe justiţie din 26 mai
DNA a preluat dosarul amenințării jurnalistei Emilia Șercan
Tudorel Toader, ultimele declaraţii la Ministerul Justiţiei. Ce îşi reproşează
Ministrul Transporturilor, vizită inopinată la Otopeni: "Am găsit o mizerie de nedescris"