Accidente și aglomerație pe Autostrada Soarelui. 7 autoturisme au fost implicate, în total

25-07-2020 09:34


Cozi uriaşe pe Autostrada Soarelui, spre Litoral

Traficul auto era foarte îngreunat, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, după ce trei maşini s-au ciocnit, iar coloana de maşini a ajuns la 7 kilometri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 117, pe sensul către litoral, în zona localităţii Perişoru, judeţul Călăraşi, a avut loc o coliziune în care au fost implicate 3 autoturisme, transmite News.ro.

Din primele date, se pare că nu au fost înregistrate persoane rănite.

Traficul era îngreunat în zonă, fiind restricţionate banda doi şi banda de urgenţă, formându-se coloană în mişcare de aproximativ 7 kilometri, conform datelor oferite de reprezentanţii Infotrafic.

La puţin timp după accident, coloana de maşini ajunsese la 2 kilometri, însă ulterior, traficul s-a intensificat, ceea ce a dus la mărirea numărului maşinilor care se deplaseaza spre litoral.

Încă un accident pe Autostrada Soarelui

 

Un alt accident pe Autostrada Soarelui a avut loc sâmbătă dimineața, după ce s-a produs un impact în care au fost implicate 4 autoturisme.

Din primele date, o persoană ar fi suferit leziuni, primind îngrijiri medicale. Astfel, la ora 09.00, se formase o coloană de autoturisme de aproximativ 3 kilometri. 

 

De asemenea, traficul rutier a fost restricționat pe prima bandă a autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 93, pe sensul către litoral, în apropierea localității Vâlcelele, județul Călărași.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: C.M.

VIDEO PROTVPLUS.RO