Animație grafică. Fiul minor al unor judecători a cauzat un accident în care a murit iubita lui

17-07-2018 18:08


Fiul unor judecători din judeţul Dolj a provocat azi-noapte un accident grav de circulaţie, în urma căruia o tânără de 18 ani şi-a pierdut viaţa. El a fost reținut pentru 24 de ore.

Băiatul este minor, nu are permis de conducere şi se urcase băut la volan. Alţi doi adolescenţi, pasageri în aceeaşi maşină, au fost răniţi.

Adolescentul în vârstă de 16 ani s-a urcat la volan şi a plecat în plimbare împreună cu prietena lui şi cu doi amici.

La ieşirea din Craiova, n-a mai stăpânit maşina şi s-a răsturnat. Faţă de 18 ani care stătea în dreapta lui a murit pe loc.

Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj: ''În urma testării cu aparatul alcooltest a reieşit faptul că şoferul avea o alcoolemie de 0,48 mg alcool pur în aerul expirat. Tânărul ar fi luat autoturismul din posesia unuia dintre părinţi săi, fără ştiinţa acestora.”

Şoferul care este fiul unor magistraţi a scăpat în timp ce băieţii care stăteau pe bancheta din spate au fost transportaţi la spital cu răni multiple.

Adolescentul, după cum spun poliţiştii, a luat una dintre maşinile familiei fără ca părinţii să ştie ceva.

Mama lucrează la Tribunalul Craiova, iar tatăl este delegat la Penitenciarul pentru Minori și tineri din Craiova.

Bunica tânărului: ”Câtă educaţie a primit el şi de la mine şi de la părinţi. E cuminte.”

Acum adolescentul are dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO