Accident sinistru in Constanta. Un barbat a murit dupa ce a incercat sa se urce din mers intr-un autobuz

Dată publicare: 08-07-2015 17:18
Dată actualizare: 11-07-2015 07:26


Incident sinistru in orasul Ovidiu din Constanta. Un barbat de 60 de ani care voia sa se urce intr-un autobuz, cand masina se pusese deja in miscare, a fost prins se pare in usa si tarat apoi pe asfalt.

Din pacate, soferul nu l-a observat si a trecut apoi peste el. Calatorul a murit pe loc. Scena accidentului a fost surprinsa de o camera de supraveghere iar in imagini se vede cum barbatul astepta autobuzul pe o bordura din fata bisericii din localitatea Ovidiu.

Masina opreste, preia calatorii iar barbatul se grabeste sa urce chiar in momentul in care autobuzul se pune in miscare. Este posibil, spun politistii, ca usile sa ii fi prins piciorul, fara ca soferul sa-si fi dat seama ce se intampla. Cand a observat, era prea tarziu. Martorii au sunat imediat la 112 insa barbatul murise pe loc.

Echipajul ambulantei, chemat de urgenta la fata locului, nu a mai putut face nimic pentru barbatul de 60 de ani. Politistii de la circulatie fac acum verificari ca sa isi dea seama exact cum s-a petrecut accidentul.

Din cate se pare, pietonul a intarziat sa se urce in autobuz iar in momentul in care isi da seama ca autobuzul pleaca i-a fost prins piciorul aici chiar in usa. Omul a fost tarat si a murit imediat.

Soferul autobuzului a fost testat si nu consumase bauturi alcoolice. A ramas fara permis de conducere si are dosar penal pentru omor din culpa.


VIDEO PROTVPLUS.RO