Accident pe A2, la stația de taxare Fetești. Cinci persoane au fost rănite

Ultima actualizare: 08-01-2022 13:05
accident a2
ISU Ialomița

Două persoane au fost transportate la spital, iar alte trei au fost monitorizate la faţa locului, în urma unui accident care a avut loc sâmbătă pe Autostrada A2 la staţia de taxare, accident în care au fost implicate două autoturisme.

Conform ISU Ialomiţa, din evenimentul rutier, în urma impactului dintre două autoturisme, au rezultat cinci victime conştiente din care una încarcerată, transmite news.ro.

La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă, două echipaje din cadrul Staţiei de pompieri Feteşti, cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijin două echipaje ale SAJ Ialomiţa- substaţia Feteşti.

Echipajul de descarcerare a extras victima, ulterior toate cele cinci victime au fost monitorizate la locul intervenţiei de echipajele medicale.

Echipajele SAJ au preluat şi transportat două victime la Spitalul Municipal Feteşti, celelalte trei victime au refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsuri PSI la locul accidentului, precum şi sablarea carosabilului.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO