Accident la bloc. A ajuns la spital pentru ca i-a cazut un geam in cap

Ultima actualizare: 07-05-2012 14:58

Un baiat de 13 ani din Galati a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in cap de un geam. Pustiul cobora scara care duce pe acoperisul blocului, cand o bucata din fereastra veche a luminatorului, manevrata de un vecin, s-a desprins si l-a taiat pe frunte.

O joaca de copii a fost cat pe ce sa se transforme intr-o tragedie.

Martorii povestesc ca mai multi copii se urcasera pe bloc si se jucau cu o minge, iar asta l-a enervat pe unul dintre locatarii de la ultimul etaj. S-a dus dupa ei si le-a cerut sa coboare. Copiii au pornit pe rand spre etajele inferioare, iar ultimul care s-a nimerit pe scara a fost baiatul de 13 ani. In timp ce el cobora, vecinul, nervos, a vrut sa inchida fereastra veche si atunci s-a intamplat accidentul. Geamul, care nu era bine fixat, a cazut chiar in capul copilului care se afla jos, la trepte.

Medicii spun ca numai o minune a facut ca baiatul sa nu-si piarda viata pentru ca cioburile ar fi putut sa-i sectioneze jugulara. Copilul era plin de sange pe fata cand a ajuns la spital.

Vecinii s-au speriat cand au auzit bubuitura, dar nu sunt surprinsi de cele intamplate. Ferestrele de pe acoperisul blocului sunt vechi si orice miscare brusca le poate face tandari.

Mama copilului nu a facut plangere la politie impotriva vecinului sau pentru ca si-a dat seama ca omul nu a faut manevra intentionat.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO