Accident între o ambulanță și două mașini, în Dâmbovița. Șoferii au variante diferite ale incidentului

Ultima actualizare: 19-10-2020 17:35

O ambulanță a fost avariată în misiune, luni după-amiaza, la Șotânga, în județul Dâmbovița, după ce o mașină venită de pe sensul opus, care intrase în depășire, a izbit în plin autospeciala.

Asistenta din ambulanță a fost rănită în urma impactului. Și șoferul care a provocat accidetul a suferit leziuni și a fost dus la spital.

Ambulanța plecase de la Târgoviște și se îndrepta către un pacient diabetic aflat în suferință. Nu a mai ajuns însă la destinație. Un șofer care intrase în depășire pe sensul opus a intrat cu mașina în autospecială.

Mihai Boșoi, ambulanțier: „El a venit prin spatele ăluia, a intrat în depășire, a intrat direct în noi. Totul era pornit, ne duceam spre caz. Nu aveam nici viteză, m-a lovit doar puțin în mână airbagul și pe ea, direct în față, s-a înroșit, a zgâriat-o rău”.

Șoferul imprudent, un tânăr de 33 de ani, o avea alături pe scaunul din dreapta pe soția lui, care susține altă variantă a accidentului.

Iuliana Zabloschi, soția șoferului cercetat: „A parcat cineva brusc în față, a încercat să evite, să nu intre în domnul din față, a crezut că are timp să evite”.

În urma coliziunii cu ambulanța, autoturismul a fost proiectat într-o altă mașină, în care se aflau doi frați.

Andreea Catrina, șoferiță: „Nu știu ce a vrut el să facă, nu a vrut să mă evite, a ricoșat direct din ambulanță. Nu am nicio vină, nu eram în stradă. Din ambulanță a ricoșat direct în mine, nu am avut ce să fac”.

În urma impactului violent, asistenta și șoferul de 33 de ani au suferit răni și au fost preluați de echipajele de la ambulanță sosite la fața locului.

Acum polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs acest accident.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO