Un copil de nici doi ani a supravietuit dupa ce a cazut de la 27 de metri. Explicatia pentru care a fost lasat singur

20-05-2014 18:03


Un copil in varsta de un an si sase luni din Bacau a plonjat in gol de la mare inaltime. Baietelul era acasa impreuna cu mama si cu bunica lui, care l-au lasat singur in camera.

Curios, cel mic s-a catarat de pe pat, pe marginea unei ferestre deschise, moment in care s-a prabusit de la 27 de metri. O vecina l-a auzit tipand de durere si a chemat salvarea. Acum se afla la spital, in coma de gradul doi.

Cele doua femei faceau curatenie in alta parte a casei. Cel mic se juca pe un pat pentru adulti, fara un grilaj care sa il protejeze. Curios sa vada ce se aude de afara, a reusit sa se urce pe fereastra, insa s-a dezechilibrat si a cazut. Cum nu l-au mai auzit facand galagie, mama si bunica au intrat in panica. Au alergat spre camera in care il lasasera pe baietel si au inlemnit.

"S-a urcat pe geam si a cazut. Era geamul deschis, l-a lasat barbatul meu deschis. Mama mi-a zis, iar dupa aia s-a dus dupa el", a povestit mama baiatului.

O vecina care era la scara blocului l-a auzit scancind si a chemat salvarea.

Cel mic a fost dus la spital, in stare grava.

"A cazut de la etajul 9. Dumnezeu l-a pazit, ca a cazut asa. Asa a cazut, cu capul in pamant. Plangea si era plin de sange", a declarat o vecina.

Pruncul este acum sub stricta supraveghere. Medicii spun ca pericolul nu a trecut. Orele urmatoare sunt critice pentru pacient.

Tags: accidente, bacau,

VIDEO PROTVPLUS.RO