Accident în lanț provocat de un șofer teribilist, în Vaslui. Conducea o mașină cu volan pe dreapta

Ultima actualizare: 04-12-2019 18:09

Tamponare în lanţ, marți seară, în centrul municipiului Vaslui. Şase maşini au fost avariate într-un carambol provocat de un șofer în vârstă de 28 de ani.

Acesta conducea un autoturism cu volanul pe partea dreaptă, a schimbat direcţia de mers fără să se asigure şi a acroşat maşina care circulă pe banda alăturată.

Cele două vehicule implicate au fost aruncate în alte patru, care erau parcate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Şoferul care a provocat accidentul conducea o maşină cu volan pe dreapta, pe prima bandă de mers. În dreptul semaforului, drumul s-a îngustat, aşa că a încercat să se strecoare în faţa șoferului care circula pe a doua bandă. A forţat, a făcut o manevră bruscă - şi a fost la un pas de tragedie.

În urma impactului, cele două mașini implicate au fost aruncate în alte patru autoturisme parcate pe marginea drumului. Din fericire, nimeni nu a suferit răni grave.

Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt IPJ Vaslui: "Neasigurarea corecorespunzătoare la schimbarea benzii de circulaţie este cauza producerii unui eveniment rutier, în urma căruia au fost avariate 6 autoturisme. Din fericire nu au existat victime."

Mai multe echipaje de poliție și ambulanta, dar şi pompieri, au ajuns la faţa locului. Oamenii legii i-au testat pe cei doi şoferi, dar au constat că niciunul dintre ei nu consumase alcool.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO