Accident în Arad, după ce doi șoferi au vrut să facă o depășire în același timp


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 22 Octombrie 2018 13:00
Categorie: Stiri actuale

Un tânăr din Arad a scăpat miraculos, doar cu răni uşoare, după ce s-a rostogolit cu maşina de mai multe ori pe şosea, la intrarea în Timişoara, şi a ajuns în câmp.

Doi şoferi au încercat să depăşească o autoutilitară, însă unul dintre ei nu s-a asigurat şi l-a acroşat pe cel din spate, care a ieşit în afara carosabilului.

Accidentul s-a petrecut la intrarea în Timişoara dinspre Arad. Doi şoferi au încercat să depăşească o autoutilitară, însă au făcut manevra aproape în acelaşi timp.

Un tânăr susţine că s-a angajat primul în depăşire şi a fost lovit de cel din faţa sa, care şi el a încercat să depăşească, fără să se asigure. Deşi maşina s-a rostogolit de mai multe ori, a scăpat teafăr şi nevătămat.

Șofer: ”Eu eram în drept cu el, l-am văzut că se apropie de mine, în momentul ăla l-am claxonat. M-am trezit lovit din spate, am pierdut controlul maşinii. Am lovitură la cap, bine, nu e grav, şi câteva zgârieturi, dar dacă nu aveam centura eram paralizat."

Șofer: "Dânsul venea lansat din spate, am încercat să trag dreapta, o frânat camionul, să nu mă bag în camion, am virat un pic stânga. Dânsul a accelerat în loc să frâneze, era deja în faţa mea şi l-am acroşat un pic. A trecut, s-a lovit de autoutilitară şi s-a răsturnat."

Poliţiştii au deschis o anchetă şi, potrivit primelor probe strânse de la faţa locului, şoferul care a ajuns cu maşina în câmp s-a angajat primul în depăşire.

Polițist rutier: "Pe DN69, la kilometrul 11, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul a fost zero."

Şoferul considerat vinovat se va alege cu o amendă şi cu permisul suspendat.

Cum s-a petrecut accidentul de tren din Taiwan rezultat cu 18 morți si 187 de răniți
Doi escroci din Slovacia au înșelat un cuplu de pensionari cu 16.000 de lei
Cum s-a petrecut accidentul în care 3 tineri au ars de vii.
VIDEO PROTVPLUS.RO