Accident grav pe podul de la Medgidia provocat de soferul unei masini cu volan pe dreapta. Manevra gresita facuta de sofer

Ultima actualizare: 27-04-2017 07:01

A fost haos luni pe podul de la Medgidia din cauza unui accident rutier care a dat peste cap circulatia in zona. Doua autoturisme s-au ciocnit frontal, iar trei persoane au ajuns in stare grava la spitalul din Constanta.

Se pare ca soferul unui autoturism care avea volanul pe partea dreapta a incercat sa intoarca pe pod fara sa se asigure. A lovit frontal o dubita care circula regulamentar. 

Accidentul s-a petrecut in jurul pranzului, ora la care pe podul de la Medgidia traficul este extrem de aglomerat. Soferul unui autoturism cu volan pe partea dreapta si-a dat seama ca a gresit drumul si ca ar trebui sa intoarca. Manevra, interzisa pe pod, a fost executata fara ca barbatul sa se asigure macar, asa ca a lovit in plin o dubita ce venea pe contrasens.

Soferul autoutilitarei si sotia acestuia au ajuns in stare grava la spital. La fel si conducatorul auto care a provocat accidentul.

Circulaia pe podul de la Medgidia a fost oprita mai bine de o ora din cauza accidentului. Traficul a fost deschis pe rand, pe cate un sens de mers. Ancheta a politiei va stabili ce risca soferul care a provocat acest accident.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO