Accident grav pe Drumul Național Buzău-Brăila. Două persoane au rămas încarcerate


Ultimul update: Miercuri 13 Noiembrie 2019 09:47
Data publicarii: Miercuri 13 Noiembrie 2019 07:43
Categorie: Stiri actuale

Traficul a fost blocat pe Drumul Naţional 2B Buzău-Brăila, în apropierea localităţii Ţinteşti, după ce două mașini s-au ciocnit frontal și au ricoșat într-un șanț.

Ambii șoferi au fost răniți și au rămas încarcerați între resturile autoturismelor. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cine este vinovat pentru producerea accidentului.

Neatenția, dar și graba, au dus la un teribil impact frontal între două autoturisme. În una dintre mașini se afla un localnic în vârstă de 65 de ani care se îndrepta către Buzău, iar celalt șofer, un tânăr ucrainean în vârstă de 29 de ani, venea din sensul opus. Din primele cercetări, reiese că ar fi vorba de o depășire neregulamentară.

Cătălin Dragu, ISU Buzău: „Intervenția a fost dificilă deoarece au trebuit descarcerate într-un timp operativ. Prezentau politraumatisme și au fost preluate de ambulanțele prezente la față locului."

Ionel Cocâi, Poliția Rutieră Buzău: „A avut loc un accident de circulație pe fondul unei depășiri neregulamentare. Din primele cercetări au rezultat două victime care sunt transportate la spitalul județean Buzău pentru continuarea investigațiilor medicale."

Traficul a fost blocat în zona producerii accidentului câteva zeci de minute pe perioada cercetărilor.

Pieton călcat de un șofer băut. Ce minciună a spus apoi conducătorul auto la 112
Camion lovit de tren în județul Alba. Un mort și o persoană în stare gravă
Momentul în care o mașină de poliție este lovită în plin de un TIR
VIDEO PROTVPLUS.RO