Accident grav în Târgoviște. Un bărbat a fost lovit după ce și-a parcat mașina


Ultimul update: Vineri 01 Martie 2019 11:05
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2019 08:40
Categorie: Stiri actuale

Doi soţi, ambii de 54 de ani, şi-au văzut moartea cu ochii după ce au fost accidentaţi de o maşină, lângă cea mai mare piaţă din oraşul Târgovişte.

 

Oamenii abia îşi parcaseră autoturismul şi au dat să intre în piaţă, iar în acel moment au fost loviţi de un vehicul la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani. Acesta spune că nu a mai avut cum să îi evite pe cei doi, care i-au apărut brusc înaintea maşinii, deşi pe acolo nu este nicio trecere pentru pietoni.

Cei doi soţi accidentaţi sunt din comuna Comişani şi veniseră la Târgovişte, în piaţă, să îşi facă nişte cumpărături. Accidentul a avut loc la o oră de vârf, când în zona Pieţei 1 Mai era aglomeraţie. Mai mulţi oameni au fost martori la accident

Martor: "Omul a parcat maşina acolo şi a vrut să traverseze pe aici, copilul a vrut să facă stânga, s-a asigurat din dreapta şi nu l-a văzut, l-a agăţat, l-a dat sub maşină şi l-a dat cu capul pe asfalt."

Şoferul povesteşte că nu a mai avut timp să îi ocolească pe cei doi soţi, care au vrut să intre în piaţă prin faţa maşinii lui

Șofer: "Am vrut să fac stânga să întorc aici, pe linie discontinuă. M-am trezit cu două persoane. Am ridicat de maşină, mă doare şi spatele. M-am trezit cu ei în faţa maşinii."

Mulţi dintre cei prezenţi i-au luat apărarea şoferului

Martor: ”Nu e de vină nici domnul, nu e marcat, nu e trecere de pietoni. I-a sărit în față direct. Nu s-au uitat, au trecut în viteză.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Acum, agenţii strâng toate probele pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Poliţiştii spun, deocamdată, că ar fi vorba despre o culpă comună, dar continuă ancheta pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

”Vai de mine!” O femeie a trecut prin același coșmar de 2 ori în ultimele 2 luni
Impact violent într-o intersecţie din Oradea. Mașinile au ricoșat ca la biliard
Accident în București cu o mașină de poliție din coloana oficială a unui diplomat străin
VIDEO PROTVPLUS.RO