Accident grav în fața Parlamentului. Un motociclist a murit după impactul cu o maşină

Dată publicare: 25-02-2021 21:51
Dată actualizare: 25-02-2021 22:22


Accident grav în fața Parlamentului. Un motociclist a murit după impactul cu o maşină

Un motociclist a decedat după impactul cu o maşină, joi, pe bulevardul Libertăţii din Bucureşti, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

"În jurul orei 18,56, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bulevardul Libertăţii. Conducătorul unui autovehicul care circula pe bulevardul Libertăţii dinspre bulevardul Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist", arată sursa citată.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului. Echipele de intervenţie ajunse la faţa locului au încercat să îl resusciteze, însă motociclistul a murit.

Conform unor surse, motociclistul era polițist la Brigada Rutieră și mergea dinspre Coșbuc spre cheiul Dâmboviței. Pentru a opri la un semafor care și-a schimbat culoarea din verde în galben, polițistul a frânat brusc, s-a ridicat pe roata din față și nu a mai putut controla motocicleta și a intrat în plin într-o mașină.

Se efectuează cercetarea la faţa locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Traficul în zona producerii accidentului este restricţionat pe parcursul efectuării cercetării.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO