Accident grav în București. Tineri secerați de o mașină scăpată de sub control: ”Nu am putut să mă uit”

Ultima actualizare: 21-07-2020 09:52

Accident grav luni seară într-o intersecție din Capitală. Doi tineri au ajuns la spital după ce au fost secerați practic de o mașină scapătă de sub control.

 

Totul s-a întâmplat după ce două autoturisme s-au ciocnit puternic, iar unul dintre vehicule a fost proiectat în victime. Alte patru mașini au fost avariate.

Accidentul a avut loc în jurul orei 22.00. Sirenele, țipetele și zgomotul puternic provocat de ciocnirea mașinilor i-au scos pe locatarii din zonă în stradă.

Pompierii și cinci ambulanțe au ajuns imediat la fața locului.

Una dintre mașini a lovit alte patru autoturisme și două persoane care se aflau pe partea carosabilă.

În urma evenimentului, cei doi au fost transportați de urgență la spital.

Martor: ”Am auzit o bubuitură foarte puternică. Cei doi erau, băiatul plin de sânge țipa după ajutor, iar fata nu spunea absolut nimic. Polițiștii au încercuit și nu am apucat să văd mare lucru, dar am auzit țipete. Ambulanța a venit la 2-3 minute după poliție”.

Martor: ”Noi eram în casă. Și am auzit zgomot, iar una dintre mașini este a mea

Martor: ”Noi eram în restaurant și am auzit cum s-au ciocnit mașinile și țipete. Am văzut victimele. În ce stare erau? Foarte gravă”.

Șofer: ”Nu mi s-a acordat prioritate. M-am trezit brusc cu mașina în stânga mea și am fost proiectat către doi pietoni care stăteau pe carosabil. Nu am putut să mă uit... A venit ambulanța...”.

 

De vină ar fi șoferița

 

Andra Arsintescu, purtător de cuvânt Brigada Rutieră: ”Din primele date, conducătorul unui autovehicul (femeie) în vârstă de 41 de ani, în momentul în care a ajuns la intersecția cu Str. Maria Rosetti, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în varstă de 27 de ani”.

Polițiștii spun că de vină ar fi femeia de la volan care nu a acordat prioritate.

Cei doi tineri, o fată și un băiat, au fost transportați la spitalele Floreasca și Universitar.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO