O femeie a fost rănită marți după amiază pe un bulevard din București, după ce a fost lovită de o mașină a Ambasadei SUA.

Femeia de 42 de ani ar fi fost lovită chiar pe o trecere de pietoni, de pe Bulevardul Pipera, potrivit unor surse. Mașina care a produs accidentul este a Ambasadei SUA în România.

Victima a fost preluată în stare de conștiență de echipajul de Terapie Intensivă și transportată la Spitalul Floreasca.

La volanul mașinii deținute de Ambasada SUA se afla o femeie în vârstă de 32 de ani, potrivit IPJ Ilfov.

Într-un comunicat de presă, reprezentanș diplomatică a Statelor Unite la București a confirmat că o mașină de-a sa a fost implicată într-un accident, dar nu a oferit mai multe detalii.

”Ambasada SUA poate confirma faptul că un autovehicul condus de un angajat al Ambasadei a fost implicat într-un accident rutier în zona Pipera. La acest moment, informațiile sunt în curs de actualizare, ar fi prematur să comentăm”, a transmis Ambasada SUA.

Ce spune IPJ Ilfov despre accidentul produs de mașina Ambasadei SUA

”La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Pipera din Voluntari, soldat cu rănirea unui pieton.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari și ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea cercetărilor.

De asemenea, la locul producerii accidentului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima, respectiv o femeie, în vârstă de 42 de ani, la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto, respectiv o femeie, de 32 de ani, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În prezent, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Ilfov.