Accident bizar în Prahova: a murit după ce a intrat cu mașina în singurul copac de pe drum


Ultimul update: Vineri 10 Mai 2019 17:41
Data publicarii: Vineri 10 Mai 2019 17:09
Categorie: Stiri actuale

Povestea unui copil abandonat şi salvat de o familie cu suflet mare s-a încheiat tragic, joi seară, pe un drum din judeţul Prahova.

 

Tânărul, acum în vârstă de 26 de ani, a murit după ce a intrat în plin cu maşina în singurul copac aflat pe drumul dintre localităţile Nedelea şi Floreşti.

Poliţiştii iau în calcul şi varianta unei sinucideri, după ce au aflat că victima a trimis, înainte de accident, două mesaje în care le spunea unor apropiaţi să aibă grijă de ei şi le mulţumea pentru prietenie.

Povestea lui Elvis

 

Elvis a fost crescut, de la 7 ani, de o familie de asistenţi maternali din Ariceştii Rahtivani. Chiar şi după majorat, tânărul a rămas să locuiască împreună cu ei. Joi seară, la scurt timp după ce se întorsese de la serviciu, a plecat la o întâlnire cu nişte prieteni din Floreşti. Pe drumul de întoarcere s-a întâmplat tragedia.

Subinspector Oana Bunghez, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova: ”A părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului. În urma impactului, şoferul a decedat.

Prieten: ”Eu cred că a fost ironia sorţii, asta, cred să fi pierdut controlul chiar în zona asta şi chiar în pom să intre, dar nu cred în sinucidere, pentru că îl cunosc personal, era un băiat extraordinar de treabă.

Pentru familia ce l-a crescut, totul pare un vis urât. Din păcate, cei ce i-au fost mamă şi tată atâţia ani nu se pot ocupa de înmormântare, pentru că, în acte, băiatul nu este al lor.

Tatăl adoptiv: ”Nu îi lipsea absolut nimic, vedeţi şi dumneavoastră. Avea serviciu, avea maşină, voia să o schimbe, nu era ceva care să fie... Avea planuri de viitor, ce s-a întâmplat nu pot să îmi dau seama. Avea o prietenă, am înţeles că s-a certat cu ea.

Vecin: ”A avut probleme cu părinţii lui fata, i-a dat telefon taică-su de la Spania sau de unde lucrează, i-a spus să termine cu el şi el tânăr... Asta l-a dus la disperare.

La morgă sunt aşteptate acum mama naturală a tânărului şi surorile lui, stabilite în străinătate.

Tags: accident, sofer, copac,

VIDEO PROTVPLUS.RO