Gestul șocant al unui dâmbovițean nervos că a pierdut la jocurile de noroc


Ultimul update: Marti 22 Octombrie 2019 09:59
Data publicarii: Marti 22 Octombrie 2019 07:49
Categorie: Stiri actuale

Scandal sângeros, luni seară, la Odobeşti, în judeţul Dâmboviţa. Un bărbat în vârstă de 32 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de un consătean, într-un bar.

Se pare că agresorul ar fi pierdut o sumă mare de bani la jocurile de noroc, iar la terminarea programului, când i s-a cerut să plece, individul a devenit agresiv.

Scandalul a avut loc într-un bar din satul Poşta, comuna Odobeşti, iar tânărul înjunghiat este fiul proprietarului acelui local. Rudele celui rănit povestesc că unul dintre clienţi a devenit brusc agresiv, atunci când a fost rugat să părăsească barul, deoarece era ora închiderii.

Gabriela Soare soţia victimei: "Era ora de închidere a magazinului şi unul dintre clienţi a refuzat să părăsească magazinul. Fiind invitat să iasă afară, a devenit din ce în ce mai violent. L-a înjunghiat pe soţul meu, este foarte puternic tăiat în spate şi la mâna."

Bărbatul înjunghiat a pierdut mult sânge, iar salvatorii l-au găsit în şoc hemoragic.

În stare gravă, bărbatul a fost preluat de un echipaj de la ambulanţă şi dus la unitatea de primiri urgenţe din Titu. Medicii au decis însă să fie transferat imediat către o clinică din Capitală.

Dr. Silvia Istratescu medic UPU Titu: "S-a prezentat un pacient agresionat, cu o plagă înjunghiată posterioara toracică, hemitoracele drept, hemoragica. Pacientul la faţa locului a fost în şoc hemoragic."

Agresorul, în vârstă de 24 de ani, susţine că este nevinovat, ba mai mult, chiar el ar fi victimă în acest scandal.

Petrică Constantin, suspect: "Hai că plec acasă şi mi-a făcut nevastă-sa vânt. Nu e frumos aşa, ce mi-a făcut. A venit fiu-său, nea Ion, m-a împins acolo, m-a lovit şi au auzit zbierând ai mei din curte."

Potrivit rudelor individului, supărarea acestuia a fost "întemeiată", pentru că a pierdut o sumă considerabilă de bani la automatele de jocuri din bar.

Valerica Constantin mama suspectului: "15 milioane a băgat şi după ce a băgat, l-au dat afară. Am auzit "au, au, au!" Fata mea mi-a zis, mamă, ăla e Petre al nostru. Când m-am dus el era deja "omorât".

Victima a ajuns de urgenţă în sala de operaţie. După ce va fi văzut de medicul legist, urmează să se stabilească dacă viaţa i-a fost pusă în pericol. Între timp, suspectul este audiat de poliţişti pentru a se stabili exact cum s-a întâmplat totul.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Un tânăr a fost înjunghiat în fața unui club. Agresorul, fiul lui Sile Cămătaru
Scandal monstru în Găești. Adolescent atacat cu un cuțit de un grup de bărbați
Caz șocant în Iași. Băiat de 15 ani, acuzat de crimă după ce a sărit să-și apere tatăl
VIDEO PROTVPLUS.RO