Gestul șocant al unui dâmbovițean nervos că a pierdut la jocurile de noroc

22-10-2019 07:49

Scandal sângeros, luni seară, la Odobeşti, în judeţul Dâmboviţa. Un bărbat în vârstă de 32 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de un consătean, într-un bar.

Se pare că agresorul ar fi pierdut o sumă mare de bani la jocurile de noroc, iar la terminarea programului, când i s-a cerut să plece, individul a devenit agresiv.

Scandalul a avut loc într-un bar din satul Poşta, comuna Odobeşti, iar tânărul înjunghiat este fiul proprietarului acelui local. Rudele celui rănit povestesc că unul dintre clienţi a devenit brusc agresiv, atunci când a fost rugat să părăsească barul, deoarece era ora închiderii.

Gabriela Soare soţia victimei: "Era ora de închidere a magazinului şi unul dintre clienţi a refuzat să părăsească magazinul. Fiind invitat să iasă afară, a devenit din ce în ce mai violent. L-a înjunghiat pe soţul meu, este foarte puternic tăiat în spate şi la mâna."

Bărbatul înjunghiat a pierdut mult sânge, iar salvatorii l-au găsit în şoc hemoragic.

În stare gravă, bărbatul a fost preluat de un echipaj de la ambulanţă şi dus la unitatea de primiri urgenţe din Titu. Medicii au decis însă să fie transferat imediat către o clinică din Capitală.

Dr. Silvia Istratescu medic UPU Titu: "S-a prezentat un pacient agresionat, cu o plagă înjunghiată posterioara toracică, hemitoracele drept, hemoragica. Pacientul la faţa locului a fost în şoc hemoragic."

Agresorul, în vârstă de 24 de ani, susţine că este nevinovat, ba mai mult, chiar el ar fi victimă în acest scandal.

Petrică Constantin, suspect: "Hai că plec acasă şi mi-a făcut nevastă-sa vânt. Nu e frumos aşa, ce mi-a făcut. A venit fiu-său, nea Ion, m-a împins acolo, m-a lovit şi au auzit zbierând ai mei din curte."

Potrivit rudelor individului, supărarea acestuia a fost "întemeiată", pentru că a pierdut o sumă considerabilă de bani la automatele de jocuri din bar.

Valerica Constantin mama suspectului: "15 milioane a băgat şi după ce a băgat, l-au dat afară. Am auzit "au, au, au!" Fata mea mi-a zis, mamă, ăla e Petre al nostru. Când m-am dus el era deja "omorât".

Victima a ajuns de urgenţă în sala de operaţie. După ce va fi văzut de medicul legist, urmează să se stabilească dacă viaţa i-a fost pusă în pericol. Între timp, suspectul este audiat de poliţişti pentru a se stabili exact cum s-a întâmplat totul.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO