A căzut de la etajul trei al blocului şi a murit. Tragedia s-a petrecut după ce soţia l-a anunţat că îl părăseşte

14-03-2018 09:27

Un bărbat de 42 de ani din Timişoara a căzut de la etajul trei al blocului în care locuia şi a murit. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce soţia l-a anunţat că îl părăseşte.

Femeia mersese acasă cu fata lor şi cu un echipaj de poliţie pentru a-şi face bagajele, iar când au plecat s-a produs tragedia.

Bărbatul lucra în Germania şi venea acasă de câteva ori pe an. Soţia lui povesteşte că individul consuma alcool şi devenea adesea violent. Aşa că marți a decis să îl părăsească.

Marinela Nechilciuc, soţia bărbatului decedat: "Ne făcea viața un calvar, din cauza alcoolului. Verbal, agresiuni fizice, mă trântea, mă izbea."

Femeia a mers acasă împreună cu fiica lor, de 15 ani, şi cu un echipaj de poliţie pentru a-şi lua câteva haine. La scurt timp după ce au plecat, omul a căzut de la etajul trei al blocului în care locuiau.

Marinela Nechilciuc, soţia bărbatului decedat: "Am mers la poliţie cu fata, am venit împreună cu poliţia să îmi iau nişte lucruri. M-a rugat, m-a implorat să trec iarăşi peste şi în urma noastră s-a întâmplat nenorocirea."

Bărbatul de 42 de ani a fost preluat imediat de medici, dar a murit în ambulanţă.

Chiar dacă existau neînţelegeri în familie, după cum spune soţia, ea nu a depus niciodată plângere la poliţie.

Ionuţ Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş: "A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de vătămare corporală din culpă."

Fata celor doi urmează să fie consiliata psihologic de angajaţi ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului.


VIDEO PROTVPLUS.RO