A căzut de la etajul trei al blocului şi a murit. Tragedia s-a petrecut după ce soţia l-a anunţat că îl părăseşte

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un bărbat de 42 de ani din Timişoara a căzut de la etajul trei al blocului în care locuia şi a murit. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce soţia l-a anunţat că îl părăseşte.

Femeia mersese acasă cu fata lor şi cu un echipaj de poliţie pentru a-şi face bagajele, iar când au plecat s-a produs tragedia.

Bărbatul lucra în Germania şi venea acasă de câteva ori pe an. Soţia lui povesteşte că individul consuma alcool şi devenea adesea violent. Aşa că marți a decis să îl părăsească.

Marinela Nechilciuc, soţia bărbatului decedat: "Ne făcea viața un calvar, din cauza alcoolului. Verbal, agresiuni fizice, mă trântea, mă izbea."

Femeia a mers acasă împreună cu fiica lor, de 15 ani, şi cu un echipaj de poliţie pentru a-şi lua câteva haine. La scurt timp după ce au plecat, omul a căzut de la etajul trei al blocului în care locuiau.

Marinela Nechilciuc, soţia bărbatului decedat: "Am mers la poliţie cu fata, am venit împreună cu poliţia să îmi iau nişte lucruri. M-a rugat, m-a implorat să trec iarăşi peste şi în urma noastră s-a întâmplat nenorocirea."

Bărbatul de 42 de ani a fost preluat imediat de medici, dar a murit în ambulanţă.

Chiar dacă existau neînţelegeri în familie, după cum spune soţia, ea nu a depus niciodată plângere la poliţie.

Ionuţ Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş: "A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de vătămare corporală din culpă."

Fata celor doi urmează să fie consiliata psihologic de angajaţi ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO