(P) Incepe Summer Well 2016, un festival ca o vacanta. Cum poti ajunge direct la eveniment, cu transportul in comun


Ultimul update: Duminica 14 August 2016 06:58
Data publicarii: Joi 11 August 2016 19:46
Categorie: Advertoriale

Summer Well, festivalul prezentat de Orange deja de sase ani este mai mult decat o serie de concerte, este ,,un festival ca o vacanta".

In acest an, zece trupe vor concerta pe scena Summer Well 2016, printre care The Chemical Brothers, Hurts, si Years & Years.

Ultimele bilete, valabile pentru ambele zile de festival pot fi cumparate in aplicatia mobila Summer Well, din orice Orange shop, pe easytickets.ro sau eventim.ro.

Portile festivalului se vor deschide la ora 15:00 in ambele zile. Pentru a ajunge direct la festival, va exista o linie speciala RATB care va face legatura intre Piata Victoriei si Domeniul Stirbey si va fi disponibila incepand cu ora 14:30, de la statia de langa Muzeul Taranului Roman. Linia este directa si plecarile vor fi la aproximativ la fiecare 30 de minute.

Summer Well este un festival eco&digital. Iar asta se vede si-n promovarea lui: cat mai mult online, digital si social media, fara postere si flyere. In plus, la festival ai paharele eco Summer Well de la Orange. Vino la Summer Well sa te bucuri de si mai multe experiente eco-friendly.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO