(P) Brandul BUCOVINA susține Echipa Națională de Fotbal a României

bucovina
StirilePROTV

În urmă cu 6 ani, Maspex Romania s-a așezat la linia de start în cursa implicării în proiecte care au ca obiectiv stimularea practicării sportului.

Primele etape le-a parcurs împreună cu Federația Română de Fotbal, partenerul programului Cupa Tymbak Junior inițiat de Maspex Romania. Împreună au reușit să facă din acest program, încă de la începutul lui, cea mai mare competiție de fotbal pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Suprizele competiției au reprezentat-o fetele care, de la an la an, s-au înscris în număr tot mai mare.

Cursa a continuat alături de FRF, Maspex introducând, în 2019, un nou coechipier: brandul de apă minerală naturală Bucovina, care a devenit de atunci apa oficială a tricolorilor. Spiritul de echipă și dorința comună de performanță au determinat Federația Română de Fotbal și Maspex Romania să hotărască extinderea parteneriatului. Astfel, ca urmare a unui nou angajament, Bucovina a devenit sponsor oficial al Echipei Naționale de Fotbal. Prin acest nou parteneriat strategic, Maspex Romania se va implica și mai mult în susținerea tricolorilor pe o durată de 4 ani, până la finalul anului 2025.

“Ne bucură extinderea acestui parteneriat demarat în urmă cu 6 ani, precum și angajamentul Maspex pe termen lung alături de FRF. Împreună am dat naștere celei mai mari competiții fotbalistice pentru copii, Cupa Tymbark Junior, unde peste 160.000 de copii, băieți și fete, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, din întreaga țară, au evoluat la ultima ediție. Începând de azi, partenerul nostru prin brandul Bucovina va fi alături și de echipa națională și de toți suporterii săi”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

”Colaborarea deosebită avută în ultimii ani cu FRF ne-a motivat să extindem parteneriatul existent. Atât ca durată, cât și ca implicare. Considerăm că o apă echilibrată așa cum este Bucovina trebuie să rămână alături de fotbal și de echipa națională în drumul ei spre performanță. Continuarea acestui parteneriat reprezintă punerea în practică a unora dintre principiile și obiectivele companiei noastre: susținerea practicării sportului ca mod de viață sănătos, a dorinței de succes și a celor care luptă pentru a-l obține”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex Romania.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Sport pentru performanță. Sport pentru o viață sănătoasă

 

Unul dintre principiile importante ale companiei Maspex Romania și implicit al brandului de apă minerală naturală Bucovina îl reprezintă implicarea în susținerea sportului ca mod de viață sănătos și orientat către performanță. Astfel, pe lângă fotbal, brandul Bucovina s-a implicat prin parteneriate punctuale și în activitatea altor două federații sportive: Federația Română de Scrimă și Federația Română de Canotaj.

În 2021, am avut emoții în competiție și ne-am bucurat mult pentru performanțele obținute de canotorii români la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Suntem mândri că le-am fost alături atunci când au scris o nouă pagină de istorie în canotajul românesc.

La fel a fost și în cazul parteneriatului cu Federația Română de Scrimă. Sportivii care au participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo ne-au făcut mândri de acest parteneriat. Și ne-au determinat să îndrăgim și mai mult acest sport cu tradiție îndelungată în țara noastră, care se practică oficial de peste 100 de ani și care s-a remarcat prin rezultate de excepție.

FCSB și Dinamo Handbal au primit de asemenea impulsul de a transforma ”setea de echilibru” a brandului Bucovina în ”sete de performanță”.

Despre Maspex Romania

 

Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţă şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate, apă minerală naturală.

În prezent, Maspex Romania este lider de piaţă în România, pe segmentele JNSD, cappuccino şi ciocolată caldă. Compania deţine branduri cunoscute şi apreciate, precum: sucuri, nectaruri, băuturi răcoritoare - Tymbark, Tedi, Ciao, Figo; produse făinoase - pastele Arnos; produse instant - La Festa Cappuccino, HotChocolate La Festa, La Festa 3in1; dulciuri şi snacksuri dulci şi sărate - Salatini, Rollini d’Oro; băuturi energizante – Tiger, apă minerală naturală plată şi carbogazificată – Bucovina, apă de izvor – La Vitta, apă minerală naturală plată natural alcalină – Alcalia.

Piaţa de desfacere pentru Maspex Romania este reprezentată atât de România, cât şi de țările în care sunt exportate produsele: Polonia, Bulgaria, Republica Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Albania, Kosovo, Germania, Spania, Marea Britanie, Germania, Italia, Grecia, Olanda, Belgia, Cipru, Franța.

Despre Apa Bucovina

 

Apa minerală naturală Bucovina provine din surse subterane localizate într-o zonă sălbatică, protejată, de tip rezervație naturală, izolată de orice activități ale omului. Apa minerală naturală plată Bucovina și-a câștigat aprecierea de-a lungul timpului datorită calităților sale deosebite: este apă minerală naturală plată, de zăcământ, care izvorăște natural, cu reziduu sec foarte scăzut (72g/ml) și pH (7,31) optim consumului permanent. Originea subterană îi asigură stabilitatea, temperatura și conținutul de săruri minerale constante și o protejează de riscurile de poluare, indiferent de condițiile climaterice de la suprafață.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund. Noi oportunități de investiții pentru români
(P) UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund. Noi oportunități de investiții pentru români

UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund, aducând noi oportunități de investiții pentru piața românească, prin lansarea a 14 noi fonduri mutuale.

Opt cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 mai 2024
Opt cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 mai 2024

PRO TV și VOYO sunt parteneri media principali ai GpeC. Aflat la a 19-a ediție anuală, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din CEE și se va desfășura în București pe 20-21 Mai.

(P) Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara
(P) Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara

Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara.

Recomandări
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Reuniune a aliaților Ucrainei în format „Ramstein”. Occidentul sare în ajutorul Kievului după un deficit de ajutor militar
Reuniune a aliaților Ucrainei în format „Ramstein”. Occidentul sare în ajutorul Kievului după un deficit de ajutor militar

SUA vor găzdui vineri o reuniune virtuală a donatorilor de ajutor internaţional pentru Ucraina, aşa-numitul Grup de contact în format Ramstein, după ce Congresul american a aprobat un pachet de ajutor de 61 de miliarde de dolari pentru Kiev.

Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă
Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă

Sorina Pintea, fostul ministru social-democrat al Sănătății, a fost condamnată, vineri, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită în formă continuată. Decizia instanței nu este definitivă.