(P) A apărut o nouă platformă de meditații pentru cei care doresc performanțe școlare mai bune


Ultimul update: Marti 25 Februarie 2020 13:05
Data publicarii: Marti 25 Februarie 2020 13:00
Categorie: Advertoriale
Meditatii

Se apropie examenul de matematică și copilul dvs are nevoie de pregătire suplimentară? S-au adunat multe lacune și nu poate ține pasul cu materia predată?

Atunci, în mod clar, are nevoie de meditații la matematică. Problemele de fizică și cele de chimie îi dau bătăi de cap? Din nou, consultațiile private sunt necesare.

Indiferent de materia de examen la care se dorește atingerea unui anumit nivel, un regres în acest sens îl poate descuraja și chiar îndepărta de ea, făcându-l să-și piardă încrederea de sine. Atunci intervine meditatorul. Rolul său nu se limitează la fixarea cunoștințelor, obiectivul principal fiind dezvoltarea unui raționament și creșterea încrederii de sine a elevului.

Atunci când susține meditatii la matematica (și nu doar la această materie), cel în cauză trebuie să se adapteze cerințelor, nivelului de înțelegere, dar și personalității elevului. Flexibilitatea și răbdarea sunt calități care musai trebuie să existe în cartea de vizită a oricărui meditator. În permanență, trebuie urmărită evoluția elevului, dar și menținută o relație strânsă între părinte, elev și meditator.

De asemenea, pentru maximizarea performanțelor școlare, este necesară o pregătire riguroasă, accentul fiind pus atât pe evaluarea elevului, fixarea și aprofundarea materiei, cât și pe evaluări succesive, totul desfășurându-se pe o perioadă suficient de lungă, cât să permită progresul elevului. Rezultatele apar în timp. De aceea, este recomandat ca pregătirea la matematică, precum și la celelalte materii, să vizeze un efort continuu și susținut.

Aveți nevoie de meditații la matematică? Copilul dvs nu mai face față structurii din programa de învățământ? Limba română a devenit mult prea complexă din punct de vedere al regulilor de gramatică și este greu de asimilat? Soluția există. Pe https://www.cautmeditator.ro/ puteți alege meditatorul ideal pentru copilul dvs, selectând în funcție de preferințe: experiență, nivel de studii, durata unei ședinte, abilități, etc. De asemenea, se pot adăuga feedback-uri pentru fiecare meditator în parte, pentru a îmbunătăți aria de selecție a acestora. Designul plăcut și structura site-ului fac navigarea ușoară și accesarea rapidă a acelor profile dorite.

Indiferent că vorbim de meditații la matematică, limba română, chimie etc, nu doar uzabilitatea site-ului este luată în considerare. Datele personale ale dvs și inclusiv ale meditatorilor sunt păstrate în deplină siguranță, site-ul aderând la politica de confidențialitate GDPR. Astfel, accentul se pune pe transparență și seriozitate.

Cautmeditator.ro este o platformă online ce are rolul de a facilita conexiunea dintre părinți și meditatori și de a sprijini îmbunătățirea perfornanțelor școlare ale elevilor. Dacă sunteți părinte și doriți meditații la matematică sau la orice altă materie pentru copilul dvs, sau un meditator ce dorește noi colaborări pe domeniul său de activitate, acesta este locul potrivit.
 

Sursa: Pro TV

Tags: meditatii,

VIDEO PROTVPLUS.RO