Mergi sa vizitezi aproape gratis cele mai tari muzee din tara cu 4 in masina

4 in masina

Pe 18 mai ai ocazia sa vizitezi cele mai tari muzee din Bucuresti sau din tara. Daca intrarea este gratuita, si drumul poate fi mai ieftin cu 4inmasina.ro, varianta romaneasca a serviciului pe care milioane de oameni il folosesc de ani buni in Europa.


Serviciul de partajare a masinii intre necunoscuti, organizat via internet, mai sigur decat autostopul si mai ieftin decat transportul in comun te va ajuta sa ajungi mai usor si mai distractiv la proiectul Noaptea Muzeelor in 4 acte in Bucuresti, Baia Mare, Sibiu sau Cluj-Napoca pe 18 mai.

Anul trecut aproape 100.000 de persoane au vizitat principalele muzee si institutii culturale implicate in programul Noaptea Muzeelor din Bucuresti, iar Muzeul Antipa a fost cel mai cautat de publicul larg.

Cel mai usor mod de a-ti pune masina personala la dispozitia strainilor sau de a cauta soferi pentru a te deplasa la muzeele din capitala sau din tara este intrand in aplicatia de facebook 4 in masina sau direct pe site-ul www.4inmasina.ro.

Pentru cei care vor sa ajunga in Bucuresti este modul perfect de a-si face prieteni, de a plati mai putin pentru drum si de a calatori mai placut pentru a vizita cele 32 de muzee si organizatii culturale care isi deschid portile pana tarziu in noapte si invita publicul la expozitii, concerte, proiectii de filme, activitati pentru copii sau spectacole. 

Citește și
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Evenimentul este unul unic in acest an, mai ales pentru ca publicul din Bucuresti sau din tara care a vizitat principalele muzee din Capitala poate calatori in aceeasi noapte sa vada si cele mai tari muzee din Baia Mare, Cluj-Napoca si Sibiu. 

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti creezi cont pe www.4inmasina.ro iar daca esti sofer sa-ti indici traseul si locurile disponibile din masina. Serviciul e gratuit dar costurile benzinei se impart in mod egal intre sofer si pasageri iar pretul este postat pe site. De asemenea locul si ora de intalnire intre pasageri si soferi trebuie respectate. La final, pasagerii pot face pe site review-uri si da note soferilor.

Lista muzeelor si institutiilor participante este accesibila pe site-ul www.noapteamuzeelor.ro, cu detalii despre programele si evenimentele speciale pregatite pentru aceasta ocazie.

Citeste si:

- De 1 Mai se poarta "patru-in-masina": Uite cat de simplu poti ajunge la mare in weekend

 - Bucurestiul merge de 1 Mai la mare cu masina plina! Fa-ti gasca in drum spre litoral cu 4 i nmasina

- Scapa de aglomeratia celor 40.000 de turisti care merg la mare de 1 Mai: mergi cu 4 in masina

- Pleaca in concediu cu masina altuia: solutia pentru un transport accesibil in vremuri de criza

- Peste 3 milioane de francezi, sedusi de fenomenul "covoiturage". Care sunt avantajele sale

 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Vacanta de 1 Mai: Aceasta este cea mai populara aplicatie de calatorie din Romania. Cum functioneaza:
Vacanta de 1 Mai: Aceasta este cea mai populara aplicatie de calatorie din Romania. Cum functioneaza:

In aceasta primavara proprietarii de masini invata cum pot calatori mai ieftin "intr-o maniera sigura si prietenoasa".

Turism la pret redus pentru romani. Cat te costa sa mergi
Turism la pret redus pentru romani. Cat te costa sa mergi "4 in masina" prin Europa

In aceasta primavara proprietari de masini invata cum pot calatori mai ieftin "intr-o maniera sigura si prietenoasa".

Metoda prin care bucurestenii pot scapa de trafic. Cum arata cei care vor sa fie
Metoda prin care bucurestenii pot scapa de trafic. Cum arata cei care vor sa fie "4 in masina"

Cu 4inmasina bucurestenii ar putea reduce blocajele din trafic de pe bulevardele aglomerate ale Capitalei, economisi bani si scapa de conditiile neavantajoase ale transportului in comun, daca si ei ar vrea asta.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record

Potrivit autorităților ungare, Dunăre a atins nivelul maxim în sâmbătă dimineața, la ora locală 07:00. Atunci ar fi măsurat în jur de 8,5 metri, iar polițiștii de aici estimau, vineri, o creștere de aproximativ 40-50 centimetri.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.