Daniel Radcliffe cum nu l-ai vazut niciodata. Ce s-a intamplat cu Harry Potter

Dată publicare: 02-08-2013 17:32
Dată actualizare: 05-08-2013 06:46


Daniel Radcliffe

Noi fotografii cu actorul englez Daniel Radcliffe fac valva pe internet. Actorul a reusit sa atraga atentia presei asupra sa, dupa o noapte de pomina petrecuta intr-un club londonez.

Actorul care a dat viata unuia dintre cele mai indragite personaje din lume, Harry Potter, pare sa piarda controlul atunci cand are putin timp liber. In urma cu doar cateva zile, vedeta a a fost vazut in Embargo 59, batand entuziasmat in niste tobe africane.

Conform Mirror, cei prezenti in club au fost socati de comportamentul actorului, care alerga peste tot, lovindu-se de oameni si pereti.

Unii sunt de parere ca actorului ii place sa profite la maximum de putinul timp liber pe care il are, Daniel avand 8 reprezentatii pe saptamana, la un teatru londonez.

Intr-un interviu recent, acesta a recunoscut ca nu sunt dese momentele in care se poate bucura alaturi de prietenii sai de o vacanta, dar ca intr-un fel ii place stilul acesta de viata.
"De la varsta de 10 ani, am avut un program structurat.", declara Daniel Radcliffe cu putin timp in urma.

Actorul este cunoscut pentru personajul caruia i-a dat viata, dupa celebra serie a scriitoarei J.K. Rowling, Harry Potter.

 

 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO