"Are defectele ei, dar eu o iubesc asa". Cum arata "femeia" cu care se casatoreste acest barbat


Ultimul update: Vineri 13 Septembrie 2013 06:59
Sursa: UOL Noticias
Data publicarii: Marti 10 Septembrie 2013 18:37
Categorie: Bizar
mire

Ajuns la varsta de 74 de ani, un barbat din Brazilia crede ca, in sfarsit, si-a intalnit dragostea vietii sale si a decis sa se casatoreasca.

Problema este ca “iubita” lui este… capra Carmella. Aparecido Castaldo este atat de hotarat sa faca pasul important incat nu s-a descurajat cand a aflat ca nicio biserica crestina nu vrea sa oficieze ceremonia.

Prin urmare, el a decis sa fie casatorit de un lider satanist, in Biserica Diavolului, potrivit UOL Noticias.

Au mai fost intalnite cazuri in care oamenii s-au casatorit cu animale, insa ceremoniile au fost simbolice, oficiate de prieteni.

Insa Aparecido Castaldo, vaduv si tatal a sapte copii, insista sa se casatoreasca cu Carmella in biserica. Cum a fost refuzat de toate bisericile crestine, el l-a contactat pe Toninho do Diabo, o veche cunostinta si cel mai faimos satanist din Brazilia.
Nunta va avea loc pe 13 septembrie, in Biserica Diavolului din Sao Paolo.

Aparecido s-a indragostit de capra in urma cu doi ani si se pare ca ca toti copiii lui au acceptat-o ca pe o “mama vitrega”. Cei sapte copii vor participa la nunta.

Apropiata nunta a provocat un val imens de controverse in comunitate si a atras reactii violente din partea organizatiilor care apara drepturile animalelor.

Aparecido Castaldo a tinut sa-i linisteasca pe toti si a spus ca nu are de gand sa-si consume casatoria, vrea doar compania caprei. “E partenerul ideal: nu vorbeste, nu cere bani, nu merge la cumparaturi. Are un singur defect – mananca orice. Chiar a vrut sa-si manance rochia de mireasa pe care i-am cumparat-o”, a spus barbatul.

FULLSCREEN
"Are defectele ei, dar eu o iubesc asa". Cum arata "femeia" cu care se casatoreste acest barbat
  • /

Sursa: UOL Noticias

VIDEO PROTVPLUS.RO