SALVEAZA CRACIUNUL. Smiley, Loredana si Andi Moisescu s-au alaturat campaniei

Smiley - Salveaza

In ultima saptamana peste 105.000 de romani au transmis gandurile lor bune copiilor in nevoie de care preotul Nicolae Tanase are grija la Valea Screzii si Valea Plopului.

Au dat Like campaniei Salveaza Craciunul, initiata de gandul si Stirile ProTV si au demonstrat cat de usor se poate transforma un gand bun intr-o fapta buna. Multumita lor si sponsorilor, s-au strans pentru sutele de micuti de la Valea Plopului si Valea Screzii 94.030 de euro care le vor insenina sarbatorile.

Personalitati, fotbalisti care duc numele Romaniei in lume, prezentatori TV, artisti emotionati de cauza lansata de noi au facut donatii in conturile Asociatiei Pro Vita care are grija de micutii din Valea Plopului si Valea Screzii. Nu s-au oprit aici. si-au convins prietenii sa se alature. Tot de la ei a pornit si aceasta idee. Isi doneaza obiecte dragi, cu o anumita semnificatie, pentru ca mesajul sa ajunga cat mai departe. E Craciunul. Puteti sa va ganditi: "si asa nu am avut timp sa iau un cadou". Aveti o lista de obiecte si un scop nobil: banii stransi ajung direct la acesti copii aflati in nevoie. Ii spunem, generic, "licitatie". E departe insa de a descrie ce s-a intamplat in ultimele zile.

Ieri ati aflat ca Andreea Esca, Adrian Mutu, Ciprian Marica, Cristian Chivu si colegii sai de la Inter Milano, Javier Zanetti, Dejan Stankovic si Wesley Sneijder, Florin Busuioc, Amalia Enache, George Buhnici, Cristian Leonte, Victor Slav, Dana Rogoz, Mircea Solcanu, Iulia Vantur, Oana Andoni au donat obiecte dragi lor pentru copiii din Valea Plopului si Valea Screzii. Le puteti cumpara, daca accesati tab-ul special de pe pagina de Facebook Salveaza Craciunul si oferiti cea mai mare suma pana la 31 decembrie, ora 12:00

Lor li s-au alaturat astazi alti artisti si oameni de televiziune care sustin aceasta cauza nobila. Smiley, Loredana, Andi Moisescu, Cabral, Andreea Ibacka, Horia Brenciu, Diana Dumitrescu, Laura Cosoi, Adela Popescu, Monica Dascalu, Alex Dima, Radu Valcan si La-La Band au donat obiecte de suflet, pentru a le oferi catorva sute de copii o viata mai buna. E simplu. Oricine are cont de Facebook se poate inscrie in cursa pentru obiecte cu semnatura sau apartinand vedetelor.

Citește și
Salveaza Craciunul - Andreea Esca
Licitatie "Salveaza Craciunul". Vedetele pun la bataie lucruri dragi pentru copiii din Valea Screzii
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

Inscrierea la licitatie se face printr-un comentariu in tab-ul de pe pagina de Facebook Salveaza Craciunul. Comentariul trebuie sa mentioneze suma pe care participantul este pregatit s-o doneze. Participantul care s-a inscris printr-un comentariu cu cea mai mare suma pana la data inchiderii licitatiei unui obiect este cel care va fi desemnat castigator. Suma la care s-a incheiat licitatia va fi donata de catre castigator direct Asociatiei Pro Vita. Pentru a intra in posesia obiectelor de la vedete, castigatorii trebuie sa faca dovada donatiei in contul Asociatiei Pro Vita.

Smiley a donat un tricou oficial Hahaha Production. "Acesta este tricoul oficial Hahaha Production, tricoul pe care l-au primit foarte putini oameni, printre care si concurentii mei de la "Vocea Romaniei", spune el.

Loredana a oferit rochia purtata la una dintre primele intalniri cu elevii sai de la "Vocea Romaniei".

Andi Moisescu a daruit un tricou cu mesaj purtat in emisiunea Apropo TV. "Creativitatea mea sper sa aduca si indirect bucurie de Craciun", a declarat el.

Cabral s-a despartit, pentru o cauza buna, de o icoana argintata: "Pentru ca ne aflam in Ajunul Craciunului, nu m-am putut gandi la un obiect mai potrivit pentru licitatie, decat o icoana. Am ales o icoana argintata cu Iisus Hristos, pe care o ofer din toata inima. si sper ca ea sa aduca linistea si fericirea atat in casa cumparatorului, cat si pentru copiii din Valea Screzii", isi doreste Cabral.

Andreea Ibacka a donat o rochie cumparata din Anglia. "Am gasit rochita pe un site de cumparaturi din Anglia si mi-a placut foarte tare. si pentru ca, de cateva luni, sunt fana hainelor si accesoriilor rock, cu cat mai multe tinte si fermoare, rochia asta exprima perfect etapa vestimentara in care ma aflu. Pentru ca imbina feminitatea si rebeliunea. Cred ca e o tinuta numai buna pentru seara de Revelion", a spus ea.

Horia Brenciu a donat butonii purtati la prima editie live de la "Vocea Romaniei", iar La-La Band, CD-ul cu autografe al trupei.

Diana Dumitrescu s-a despartit de o colectie de carti pe care le-a citit cu sufletul la gura. "Le-am citit pe toate cam in doua saptamani, mi-au placut foarte mult. Eu sunt adepta cititului si m-am gandit ca, prin aceasta donatie, cineva isi va descoperi sau redescoperi pasiunea pentru citit. Am citit "Jurnalele Vampirilor" peste tot, acasa, pe platourile de filmare, este o carte foarte buna", asigura Diana Dumitrescu.

Adela Popescu a donat din toata inima un colier pe care si l-a cumparat la Craciunul trecut. "Imi place foarte mult. L-am purtat de cateva ori si cred ca este o bijuterie care se poate purta la orice. iI ofer cu mare drag, din toata inima".

Monica Dascalu a oferit, cu gandul la copiii din Valea Screzii, un pandativ pe care l-a primit in dar de la o fetita. "L-am purtat cu mare drag de multe ori si mi-ar placea sa ajunga tot la o fetita", isi doreste ea.

Laura Cosoi a daruit o poseta vintage, aflata printre preferatele ei. "Imi plac foarte mult produsele de acest gen pentru ca sunt unice si nu au varsta! E singura mea geanta albastra si printre posetele mele preferate, dar o ofer cu inima deschisa si sunt foarte bucuroasa sa stiu ca asa ii pot ajuta pe copiii din Valea Screzii", spune vedeta.

Radu Valcan are pentru cei care isi cauta drumul o carte motivationala. "Cred ca este o investitie foarte buna, contine sfaturi excelente care te ajuta sa descoperi tainele Zenului".

Corespondentul stirilor ProTV Alex Dima pune la bataie un tablou creat chiar de el. "E o adunare de culori pe care am facut-o in 2008, iarna, dupa o idee originala a altcuiva. Am vazut pe Internet si-am facut si eu… cam la fel. L-am si "expus" la mine in casa si toti prietenii, de voie, de nevoie, mi-au spus ca e dragut. Cu incurajarile lor, il pun la bataie".

Campania a strans pana acum 94.030 de euro

Am dorit initial sa strangem 10.000 de Like-uri, pentru care sponsorii sa dea 10.000 de euro, bani pentru copiii necajiti din Valea Screzii si Valea Plopului. Ceea ce a urmat in primele 24 de ore ale campaniei ne-a depasit orice asteptare: peste 40.000 de Like-uri si 36.100 de euro donati de sponsori.
Acestia sunt: GlaxoSmithKline Romania (10.000 de euro), Fundatia Vodafone Romania (5.000), Volksbank (5.000), Alico Romania (3.300), Europharm Distributie (2.300), Medlife (1.000), Procter & Gamble (3.850), Mc Donalds (1.400), Opel (3.000), GlaxoSmithKline Consumer Healthcare (5.000). Doua companii care au donat au dorit sa ramana anonime: prima a donat 7.000 de euro, a doua 2.500. Chiar si angajatii PRO TV au strans 6.000 de euro pentru acesti micuti. Au organizat un targ de Craciun in cadrul caruia s-a strans aceasta suma. Detalii puteti afla aici.

Inca doi sponsori au fost Lindab: tigla pentru 140 mp de acoperis, in valoare de 1700 de euro, si Birkston: caramida in valoare de 11.500 de euro. Si Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare (UNSAR) doneaza 16.050 de euro. Cei care au donat sunt membri UNSAR: Allianz-Tiriac Asigurari, Asirom, Axa Life Insurance, BCR Asigurari, BCR, Asigurari de Viata, CertAsig, Eureko, Fata Asigurari, Generali Romania, Groupama , ING Asigurari de Viata, Platinum Asigurari. in plus, UNSAR va oferi o polita gratuita de asigurare pentru tot complexul in cuantum de 650.000 de euro. Compania Dettol se alatura campaniei si doneaza 5.000 de euro. Un donator care a dorit sa ramana anonim a oferit aproape 3.800 de euro. In plus, un grup de cetateni din Timisoara care au dorit si ei sa ramana anonimi au donat 600 de euro. Fiecare gest conteaza!

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Campania
Campania "Salveaza Craciunul", record pe internet. 105.000 de likeuri si donatii de 90.000 de euro

Campania "Salveaza Craciunul", demarata de ProTV si gandul.info, a batut un adevarat record pe internet.

Licitatie
Licitatie "Salveaza Craciunul". Vedetele pun la bataie lucruri dragi pentru copiii din Valea Screzii

Peste 70.000 de euro, dar si materiale de constructii s-au strans de cand a inceput campania ''Salveaza Craciunul'', lansata de ProTV si Gandul.info pentru copiii din Valea Screzii.

Copiii din Valea Screzii au venit sa ne colinde. Campania Salveaza Craciunul a strans 60.000 euro
Copiii din Valea Screzii au venit sa ne colinde. Campania Salveaza Craciunul a strans 60.000 euro

"Salveaza Craciunul", campania lansata de PROTV si Gandul.Info pentru copiii din Valea Screzii, a strans aproape 60.000 de euro.

Recomandări
Israelul pregătește un răspuns în forță pentru Iran. Șeful Statului Major al IDF: „Va suporta consecințele acțiunilor sale”
Israelul pregătește un răspuns în forță pentru Iran. Șeful Statului Major al IDF: „Va suporta consecințele acțiunilor sale”

Israelul pregătește un răspuns în forță pentru Iran, dar unul care să nu provoace o escaladare a conflictului în regiune, potrivit presei israeliene.

Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”
Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

Economia Chinei a crescut în primul trimestru mai rapid decât s-au așteptat analiștii. Toți au crezut că o să scadă
Economia Chinei a crescut în primul trimestru mai rapid decât s-au așteptat analiștii. Toți au crezut că o să scadă

Economia chineză a avut un început de an mai puternic decât s-au așteptat analiștii, chiar dacă criza din sectorul imobiliar s-a adâncit.