VIDEO. Colindele orfanilor din Valea Screzii care va multumesc pentru ca le-ati salvat Craciunul

24-12-2011 19:00


Craciunul este sarbatoarea daruirii! Timp de 2 saptamani, v-am indemnat sa participati la campania "Salveaza Craciunul" derulata de Stirile ProTV si gandul.info pentru copiii din Valea Screzii si Valea Plopului.

Copiii orfani din Valea Screzii vor avea sabatori mai linistite dupa campania facuta de Stirile ProTV si Gandul.info, care a mobilizat mii de oameni sa ii ajute.

Pe internet s-au strans 110.000 de sustinatori si, concret, 94.000 de euro le salveaza Craciunul.

Intr-un cort al armatei, la zero grade, mai bine de 30 de copii canta colinde si zambesc. Se pregatesc pentru Craciun. Locul in care se tineau repetiile, bucataria, depozitul de alimente, sala calculatoarelor s-au facut scrum saptamana trecuta.

Acum mancare se face afara si este carata la fiecare casa.

Majoritatea celor care traiesc in tabara dintre dealuri sunt copii.

In tabara din Valea Screzii si in mai multe case in Valea Plopului traiesc sute de copii si mame ajunsi la limita disperarii in familiile lor.

Intr-o casa am gasit o tanara de 22 de ani, fugita din calea sotului cu un copil de doar 3 luni.

Zilele trecute, copiii au venit la Bucuresti si au tinut o sala de teatru arhiplina timp de trei ore in picioare.

Pentru ei, Stirile ProTV si Gandul.Info au lansat campania Salveaza Craciunul. S-au adunat bani si materiale de constructie.

Dupa sarbatori, bucataria si tot ce a ars va fi recladit din temelie. Cat s-a strans si cum petrec micutii Craciunul aflati duminica seara in direct din Valea Screzii, la Stirile ProTV.

VIDEO PROTVPLUS.RO