Santana si-a cerut iubita de nevasta in mijlocul unui concert, pe scena!

Ultima actualizare: 12-08-2012 03:46

Evenimentul a avut loc vineri, in timpul unui concert sustinut de Carlos Santana la Chicago. Viitoarea sa sotie se numeste Cindy Blackman si este .. tobosar in trupa lui Santana.

Cindy Blackman, care tocmai interpretase un solo la tobe in timpul piesei "Corazon Espinado", a acceptat cererea in casatorie.

Ba mai mult decat atat, conform reprezentantilor Sony Music, cei doi muzicieni s-au sarutat pe scena. In schimb, nu se cunosc detalii despre locul in care cei doi artisti intentioneaza sa se casatoreasca.

Cindy Blackman, in varsta de 50 de ani, a inregistrat si a sustinut multe turnee in calitate de tobosar alaturi de Lenny Kravitz si a cantat impreuna cu numerosi artisti precum Pharoah Sanders, Cassandra Wilson si Bill Laswell.

Carlos Santana va implini 63 de ani saptamana viitoare si a fost casatorit timp de peste 30 de ani cu Deborah Santana, cu care are trei copii. Deborah a invocat "diferente ireconciliabile" in actiunea de divort pe care a intentat-o in octombrie 2007.

In volumul ei de memorii, "Space Between the Stars", publicat in 2005, Deborah Santana scria ca sotul ei nu i-a fost credincios.

Dupa aparitia pe piata a acestui volum, Carlos Santana si-a cerut scuze si a declarat ca va incerca sa devina un om mai bun.

Timp de mai bine de patru decenii, Carlos Santana a evitat cu succes incadrarea intr-un anumit gen muzical, a depasit bariere culturale si geografice si a transformat incarcatura pasionala a chitarei sale intr-una dintre cele mai renumite "semnaturi" muzicale din istorie.

Virtuozul chitarist nascut in Mexic, autorul hiturilor din anii '70 "Black Magic Woman" si "Oye Como Va", dar si al unor piese mai recente devenite celebre - "Smooth/ Dame Tu Amor" si "Maria Maria" -, a vandut peste 90 de milioane de albume de-a lungul unei cariere de peste 40 de ani.

Carlos Santana a castigat zece premii Grammy, din care opt i-au fost decernate pentru albumul sau "Supernatural" din 1999, extrem de bine primit si de public. Artistul intentioneaza sa lanseze, in septembrie, un album de cover-uri ale unor piese rock.

Carlos Santana a concertat la Bucuresti in 2009, in cadrul festivalului B'estfest.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO