Elton John nu are voie sa adopte un copil din Ucraina!

Dată publicare: 14-09-2009 00:00
Dată actualizare: 28-05-2012 15:23


Elton John & David Furnish

Elton John si partenerul sau nu pot adopta un baietel ucrainean pe care ar fi vrut sa il ia in familia lor, din cauza unor legi stricte.

Potrivit legilor din Ucraina, parintii nu trebuie sa fie membri ai comunitatii de homosexuali si, in plus, nu pot sa fie mai batrani cu mai mult de 45 de ani decat copilul. Autoritatile din aceasta tara au iesit luni cu declaratii publice, in urma stirilor ca Elton John si-ar dori sa adopte un copil. Asta pentru a clarifica totul.

Elton l-a intalnit pe micutul ucrainean Lev in timp ce vizita un orfelinat. "Dupa ce l-am vazut pe Lev azi, as vrea sa il adopt. Nu stiu cum cum sa facem asta, dar mi-a furat inima. Si pe cea a lui David si ar fi minunat daca am putea sa avem o familie", spunea cantaretul.

Elton inca mai spera ca va avea parte de o dispensa speciala pentru a-l lua acasa pe Lev. Si, daca aceasta aprobare din partea presedintelui ar veni, cantaretul ar trebui sa il adopte si pe fratele lui Lev.

Elton John si partenerul sau de viata, David Furnish, au incheiat "o uniune consensuala" pe 21 decembrie 2005, ziua in care au devenit legale in Anglia.

Sursa: People

Tags: elton john,


VIDEO PROTVPLUS.RO