Elton John are casa de milioane! Fratele sau traieste intr-o cocioaba

Dată publicare: 13-12-2010 00:00
Dată actualizare: 02-06-2012 18:58


Geoff Dwight

Elton are o avere estimata la 160 de milioane de lire sterline, Geoff Dwight traieste de pe o zi pe alta intr-o cocioaba. Au stiluri de viata complet diferite si nu si-au mai vorbit de mai bine de 20 de ani.

 

Geoff Dwight locuieste impreuna cu partenera sa de viata, Karen, si unul dintre cei sapte copii ai lor intr-o casuta amarata din localitatea Ruthin, Marea Britanie.

Barbatul ar putea fi usor confundat cu un om al strazii din cauza aspectului neingrijit. Isi castiga existenta facand instrumente muzicale si alte obiecte lucrate manual.

La polul opus, Sir Elton John are o proprietate care valoreaza in jur de 7 milioane de lire sterline in Old Windson, mai multe locuinte de lux la Londra, in sudul Frantei si in Statele Unite.

Geoff recunoaste ca ii place sa asculte muzica, dar detesta stilul muzical al fratelui sau. Barbatul in varsta de 43 de ani a marturisit ca nu a mai vorbit cu Elton John de mai bine de 20 de ani.

Relatiile dintre cei doi au inceput sa se raceasca dupa ce cantaretul a dat tot felul de interviuri in care il critica pe tatal lor, Stanley, fost pilot in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Geoff a fost total nemultumit de atitudinea fratelui sau vitreg.

El l-a cautat pe artist o singura data, in 1991, cand tatal lor a incetat din viata.

"Am luat legatura cu asistentii lui cand a murit tata, dar cred ca mesajul a ajuns prea tarziu la el. Nu regret niciun moment ca nu tinem legatura. Fiecare are viata lui si cred ca e cel mai bine asa. Am trait vremuri in care nu aveam ce manca si acceptam orice ajutor venit din partea strainilor", a declarat Geoff.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO